Τρέιλερ «Antlers»: Σκοτ Κούπερ και Γκιγιέρμο ντελ Τόρο σκορπούν τρόμο σε μία μικρή πόλη - cinemagazine.gr
12:31
11/12

Τρέιλερ «Antlers»: Σκοτ Κούπερ και Γκιγιέρμο ντελ Τόρο σκορπούν τρόμο σε μία μικρή πόλη

Ο Γκιγιέρμο ντελ Τορο ξεκίνησε τον νέο του ρόλο στην επιμέλεια των ταινιών τρόμου της Fox και επέλεξε τον Σκοτ Κούπερ των «Crazy Heart» και «Hostiles» για μια πολύ υποσχόμενη ιστορία. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Μετά τον οσκαρικό θρίαμβο του «Shape of Water», ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο συμφώνησε με τη Fox να αναλάβει έναν ρόλο συμπαραγωγου, επιλέγοντας και αναλαμβάνοντας την πραγμάτωση όσων projects της εταιρίας σχετίζονταν με το είδος του τρόμου. Το «Antlers» είναι πνευματικό παιδί αυτής της συνεργασίας, έχοντας τον ντελ Τόρο σε ρόλο παραγωγού και τον Σκοτ Κουπερ να επιλέγεται προσωπικά από τον μεξικανό σκηνοθέτη, αν και μέχρι τώρα δεν είχε γυρίσει άλλη ταινία τρόμου. 

«Ο Γκιγιέρμο μου είπε πως δεν είχε δει ποτέ κάτι δικό μου που να ανήκει στο είδος του τρόμου, όμως είδε αρκετές τρομακτικές σκηνές στις προηγούμενες δουλειές μου (τελευταία εξ αυτών το γουέστερν Hostiles) και τον ενδιέφερε περισσότερο να εισάγει έναν σκηνοθέτη σαν εμένα στο είδος. Προσωπικά έχω επηρεαστεί πολύ από τις πρώτες δουλειές του Τζον Κάρπεντερ, τον «Εξορκιστή» αλλά και το «Stalker» του Ταρκόφσκι. Ελπίζω να βγάλω κάτι από αυτές τις επιρροές στην ταινία» δήλωσε ο Κούπερ. 

Το «Antlers» έχει ως πρωταγωνίστρια την Κέρι Ράσελ ως δασκάλα και αδερφή του σερίφη σε μια μικρή πόλη των ΗΠΑ, που αντιλαμβάνεται ότι ένας νεαρός μαθητής της κρύβει μυστικά που αποδεικνύονται θανατηφόρα για την περιοχή. 

Η ταινία είχε αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας τον Απρίλιο 2020, αλλά λόγω πανδημίας μεταφέρθηκε τον Φεβρουάριο 2021.