Διπλός Σεθ Ρόγκεν στο τρέιλερ του «American Pickle» για το HBO - cinemagazine.gr
10:13
6/7

Διπλός Σεθ Ρόγκεν στο τρέιλερ του «American Pickle» για το HBO

Η πρώτη ταινία του HBO Max, στηρίζεται σε επιτυχημένη νουβέλα του Σάιμον Ριτς, ενός εκ των συγγραφέων του SNL, και θα έχει τον διάσημο κωμικό σε διπλό ρόλο.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Ο Σεθ Ρόγκεν σε διπλό ρόλο, άλλοι θα το δουν ως ευλογία κι άλλοι θα λακίσουν δυο φορές γρηγορότερα, είναι ένα από τα διαφημιστικά σημεία του «An American Pickle» (ναι, αμερικάνικη πίκλα), μιας νουβέλας που δημοσιεύθηκε στο New Yorker το 2013, με την υπογραφή του Σάιμον Ριτς, της φήμης του SNL.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός μετανάστη-εργάτη που έρχεται στην Αμερική του 1920 και του εγγονού του, ενός προγραμματιστή Η/Υ. Το «κόλπο» θα συμβεί όταν εξαιτίας ενός ατυχήματος στο εργοστάσιο πίκλας που δουλεύει, ο παππούς θα βρεθεί μυστηριωδώς στο σύγχρονο Μπρούκλιν! Μαζί με όλα τα αναμενόμενα της χρονογέφυρας και των εκπλήξεων του 'παλιού' ανθρώπου στον σύγχρονο τρόπο ζωής, η ταινία θα σχολιάζει και την επανάπαυση του εγγονού γύρω από πράγματα άλλοτε όχι τόσο δεδομένα.

Στο τιμόνι θα βρεθεί ο Μπράντον Τροστ, ως σήμερα διευθυντής φωτογραφίας τανιών όπως τα «Disaster Artist», «Θα Μπορούσες Ποτέ να με Συγχωρέσεις;» και «Ανυπόφοροι Γείτονες» (ναι και το σίκουελ), ας μην βγάλουμε πρώιμα καταδικαστικά συμπεράσματα, μπορούμε να περιμένουμε να το δούμε πρώτα πριν το κάνουμε.

Το HBO Max είχε ανακοινώσει από τον Απρίλιο την απόκτηση των δικαιωμάτων, το ντεμπούτο του διαύλου έγινε στο τέλος του Μαΐου, «έπαιξε» ωραία και την ίντριγκα με την υπόθεση «Όσα Παίρνει ο Άνεμος», ελπίζει τώρα σε λάτρεις του ηθοποιού για ένα νέο κύμα συνδορμών στο κανάλι. Η ταινία θα προβληθεί στις 6 Αυγούστου.