Τρέιλερ «ΑΙΓΑΙΟ SOS»: Ένα νέο νησί αναδύθηκε ξαφνικά στο Αιγαίο! - cinemagazine.gr
16:53
27/8

Τρέιλερ «ΑΙΓΑΙΟ SOS»: Ένα νέο νησί αναδύθηκε ξαφνικά στο Αιγαίο!

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «ΑΙΓΑΙΟ SOS» και… η έντονη σεισμική δραστηριότητα στα νερά του Αιγαίου συνεχίζεται στο post production.

Ολοκληρώθηκαν 40 μέρες γυρισμάτων σε διάφορα σημεία της χώρα μας για τη νέα ελληνική στρατιωτική κωμωδία «ΑΙΓΑΙΟ SOS», που είναι βασισμένη σε μια ιδέα του Κώστα Λαμπρόπουλου (ένας εκ των παραγωγών των πολυαγαπημένων στο κοινό ταινιών «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», «Ι-4: Λούφα και Απαλλαγή», «Τέλειοι Ξένοι»).

Καλοκαίρι 2018. Ελληνοτουρκικές φρεγάτες οργώνουν τη θάλασσα. Ένας μεγάλος σεισμός στο Αιγαίο φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε αμφισβητούμενα χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι. Πείνα, τρέλα, έρωτες και στρατιώτες διατεθειμένοι να αλληλοσκοτωθούν για χάρη μιας γυναίκας, σε μια μάχη που αναμένεται να είναι πολλών ρίχτερ.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Πιέρρος Ανδρακάκος, γνωστός από τις τηλεοπτικές επιτυχίες «Μοντέρνα οικογένεια» (2014), «Ταμάμ» (2014), «Οι Βασιλιάδες» (2012), «Λατρεμένοι μου γείτονες» (2007), δηλώνει: «Είναι μια μεγάλη παραγωγή με σπέσιαλ εφέ και ωραία μουσική, την οποία υπογράφει ο συνθέτης Κώστας Χρηστίδης και πλαισιώνεται από εξαιρετικούς ηθοποιούς». Σε συνδυασμό με το καυστικό και ευφυές σενάριο που ετοίμασαν οι Μαργαρίτης Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Μαρούδης το αποτέλεσμα των γυρισμάτων ήταν αναμφίβολα το αναμενόμενο!

Στο «ΑΙΓΑΙΟ SOS» πρωταγωνιστούν οι Θοδωρής Αθερίδης («Straight Story», «Τέλειοι Ξένοι»), στο ρόλο του Κλεάνθη Χάρισμα, ο άρτι αφιχθείς από το Λος Άντζελες Πάνος Βλάχος («Επτά Θανάσιμες Πεθερές», «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» και «Days Of Our Lives»(!) του NBC) ως ο Καρδιτσιώτης ΟΥΚάς Μαυρογιαννέας και η εντυπωσιακή και ταλαντούχα ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου («Τέλειοι Ξένοι», «Δον Κιχώτης») ως η Ελληνοϊταλίδα Γκαμπριέλα Ρομάνι, αλλά και ο νεαρός Μιχάλης Λεβεντογιάννης («Dogville») στον ρόλο του Βαλάση! Μαζί τους οι: Nina Senicar, Δήμητρα Κολλά, Jerome Kaluta, Κωνσταντίνος Mπιμπής, Νικόλας Μίχας, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Κωνσταντίνος Αρνοκούρος, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Γιάννης Ζωγράφος, Σοφία Παυλίδου, Fu Yin.

Το «ΑΙΓΑΙΟ SOS» αναμένεται στους κινηματογράφους στις 15 Νοεμβρίου του 2018 σε διανομή ODEON.