4ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας! Η μεγάλη γιορτή του Ισπανόφωνου Κινηματογράφου επιστρέφει - cinemagazine.gr
12:45
13/5

4ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας! Η μεγάλη γιορτή του Ισπανόφωνου Κινηματογράφου επιστρέφει

Με πάνω από 30 ταινίες σε πρώτη πανελλήνια προβολή, αφιερώματα, διεθνείς καλεσμένους και events, το 4ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας – FeCHA έρχεται από 28 Μαΐου - 6 Ιουνίου στις αίθουσες Ελληνίς Cinemax, Νιρβάνα 1&2 Cinemax, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση και στο Exile Room.

Η επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ θα γίνει στις 30 Μαΐου στον θερινό κινηματογράφο Ελληνίς Cinemax με την πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας «Ο Έκπτωτος / El Reino», του βραβευμένου με Goya σκηνοθέτη Rodrigo Sorogoyen, ο οποίος εντυπωσίασε το ελληνικό κοινό με την προηγούμενη ταινία του «Κανείς δεν Μπορεί να μας Σώσει». 

Με την παρουσία του σκηνοθέτη
Η παρουσία του σκηνοθέτη είναι με την στήριξη του προγράμματος PICE.

Την ταινία θα προλογίσει ο σκηνοθέτης, ενώ μετά την προβολή θα ακολουθήσει το καθιερωμένο cocktail party με Sol Beer και Havana Club στον κινηματογράφο.

Ξέφρενες κωμωδίες, σκοτεινά θρίλερ, βραβευμένες σινεφίλ ταινίες, αλλά και παιδικές προβολές θα αποτελέσουν το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα διεξαχθούν οι δράσεις «cortoFeCHA», με προβολές ταινιών μικρού μήκους, και «docuFeCHA», με προβολές ντοκιμαντέρ και ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις για τον Ισπανόφωνο κινηματογράφο από τη Marina Díaz López (Υπεύθυνη Πολιτιστικού Τμήματος Ινστιτούτου Θερβάντες της Μαδρίτης) και τη Διανομή ταινιών μικρού μήκους στις ισπανόφωνες κινηματογραφικές αγορές από την Marian Velázquez (Υπεύθυνη διαχείρισης της κινηματογραφικής πλατφόρμας Clickforfestivals) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Mε την στήριξη του προγράμματος PICE.

Η επίσημη ταινία λήξης θα είναι η αργεντίνικη ταινία μυστηρίου, «Δεσμοί Αίματος», με την Dolores Fonzi (Τρούμαν, Μαύρο Χιόνι, Παουλίνα) και τον Oscar Martínez (Ιστορίες για αγρίους, Ο επιφανής πολίτης), ενώ το Φεστιβάλ θα κλείσει με το αφιέρωμα «Diversidad».

Λίγα λόγια για το αφιέρωμα Diversidad

Φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο θεσμός «Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου – FeCHA», φιλοξενεί μια ιδιαίτερη ενότητα με θέμα «Diversidad». Η ενότητα αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους. Πρόκειται ουσιαστικά για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που ασχολείται με την εκπαίδευση και την απασχόληση. Μερικοί από τους στόχους της προσπάθειας αφορούν:

- στην ανάπτυξη και αξιοποίηση των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας
- στη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης, της Δια Βίου Μάθησης, της ευαισθητοποίησης για την περιβαλλοντική εκπαίδευση
- στη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας
- στην ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και της κοινωνικής ένταξης ευάλωτων κοινωνικά ομάδων (ΕΚΟ).

Η προβολή των ταινιών του αφιερώματος, που προβάλλονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι υποτιτλισμένες στα Ελληνικά, είναι δωρεάν για το κοινό και εξασφαλίζεται η πρόσβαση σε ΑμεΑ.

Το κινηματογραφικό αφιέρωμα Diversidad συμμετέχει στις δράσεις της πανευρωπαϊκής εκστρατείας επικοινωνίας Η Ευρώπη στην περιοχή μου 2019 (Europe in my Region), η οποία στοχεύει να ενθαρρύνει τους πολίτες να δουν και να μάθουν περισσότερα για τα έργα που συγχρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση στην περιοχή τους. Σε συνεργασία με το Exile Room και στο πλαίσιο του Athens Pride Week.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ
Ελληνοαμερικανική Ένωση | Μασσαλίας 22, Αθήνα. Μετρό: Πανεπιστήμιο
Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ

19.00 cortoFeCHA 2019 – Είσοδος Ελεύθερη

Αγωνία ή Ανατροπή / Suspenso O Sorpresa (Daniel Bernal Hernández, Περού, 2017, 13’)
- Ποπ Κορν / Palomitas (Sergi Vizcaino Calero, Ισπανία, 2017, 9’)
- Λευκός Αστακός / Langosta Blanca (Paul Gómez López, Μεξικό, 2019, 9’)
- Delirium Danzanti (Heidi Valda – Sara Fort – Laura Portolés – Regina Insenser – Nohely Ybert, Βολιβία – Ισπανία, 2018, 4’)
- Χθες ή Προχθές / Ayer O Anteayer (Hugo Sanz Rodero, Ισπανία, 2017, 9’)
- Η Ληστεία / El Atraco (Alfonso Díaz, Ισπανία, 2017, 9’)
- Ανάσα / Aliento (Daniel Ortiz Entrambasaguas, Ισπανία, 2019, 15’)
- Σφάλμα / Glitch (Marcos Cabotá, Ισπανία, 2018, 17’)
- Offside / Fuera De Juego (Miguel Ángel Durán Más, Ισπανία, 2018, 5’)
- Το Τελευταίο Ραντεβού / La Última Cita (David Baquero, Ισπανία, 2017, 10’)
- Plantae (Carles Abad Tent, Ισπανία, 2018, 3’)

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΪΟΥ
Ελληνοαμερικανική Ένωση | Μασσαλίας 22, Αθήνα. Μετρό: Πανεπιστήμιο
Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ

16.00 Παρουσίαση: Ισπανικός Κινηματογράφος ή Κινηματογράφος στα Ισπανικά; Πώς ο 21ος αιώνας αντιμετωπίζει τον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο / Είσοδος Ελεύθερη

17.00 Παρουσίαση: Η «νέα» διανομή των ταινιών μικρού μήκους. Στρατηγικές διανομής στα Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Λατ. Αμερικής και της Ισπανίας / Είσοδος Ελεύθερη

18.00 Φερόμενος ως ένοχος / Presunto Culpable (Ρομπέρτο Ερνάντες, Τζέφρι Σμιθ, Μεξικό, 2009, 87′)

Κατηγορούμενος δίχως ουδεμία απτή απόδειξη, ο Τόνιο καταδικάζεται σε εικοσαετή κάθειρξη. Δύο νεαροί δικηγόροι αποφασίζουν να ασκήσουν έφεση κι έτσι ξεκινά ένας ιστορικός αγώνας για ελευθερία, άνευ προηγουμένου στο Μεξικό.

19.45 Γκάμπο: Η Μαγεία Της Πραγματικότητας / Gabo: la magia de lo real (Τζάστιν Γουέμπστερ, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κολομβία, Γαλλία, ΗΠΑ, 2015, 90′)

Φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες διηγούνται ιστορίες σχετικά με την λογοτεχνική, πολιτική και προσωπική επιρροή του βραβευμένου με Νόμπελ λογοτέχνη.

ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΪΟΥ – Επίσημη Έναρξη
Θερινός Κινηματογράφος Ελληνίς Cinemax | Λ. Κηφισίας 29, Μετρό Αμπελόκηποι
Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ

21.30 Ο Έκπτωτος / El Reino (Ροντρίγκο Σορογκόγιεν, Ισπανία/Γαλλία, 2018, 132′)

Ο Μανουέλ είναι ένας δημοφιλής πολιτικός στην περιοχή του: έχει μια καλή θέση στην κοινωνία, έχει μια αγαπητή οικογένεια, φίλους και είναι χαρισματικός. Είναι επίσης ένας διεφθαρμένος πολιτικός που κάνει κατάχρηση δημοσίων κονδυλίων εδώ και πολλά χρόνια. Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος για να παραμείνει στην εξουσία; 

Την ταινία θα προλογίσει ο σκηνοθέτης
Μετά την προβολή θα ακολουθήσει cocktail party με SOL & Havana Club

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΪΟΥ
Θερινός Κινηματογράφος Ελληνίς Cinemax | Λ. Κηφισίας 29, Μετρό Αμπελόκηποι
Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ

20.50 Πρωταθλητές / Campeones (Χαβιέ Φέσερ, Ισπανία, 2018, 114′)

Ο Μάρκο θεωρεί τον εαυτό του έναν φυσιολογικό άνθρωπο, όχι πολύ αισιόδοξο που φοβάται να μεγαλώσει και είναι βοηθός προπονητή μιας επαγγελματικής ομάδας μπάσκετ. Έπειτα από ένα ατύχημα με το αμάξι του, στο οποίο οδηγούσε μεθυσμένος, αναγκάζεται από το δικαστήριο να γίνει προπονητής μιας ομάδας από νέους με νοητική στέρηση. Αυτό που αρχικά για τον Μάρκο ήταν μια υποχρέωση, γίνεται μάθημα ζωής: αυτά τα παιδιά απολαμβάνουν την ζωή τους παρά τις δυσκολίες τους. Τελικά τι είναι φυσιολογικό;

23.15 Ο Χεσούς πρέπει να πεθάνει / Matar a Jesús (Λάουρα Μόρα, Κολομβία / Αργεντινή, 2017, 100′)

Μια 22χρονη Κολομβιανή γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας του πατέρα της. Λίγους μήνες αργότερα συναντά τυχαία τον φονιά, κι ενώ πνίγεται από την παρόρμηση να τον εκδικηθεί με τον ίδιο τρόπο, αποφασίζει να τον γνωρίσει προτού γίνει και η ίδια εγκληματίας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ
Θερινός Κινηματογράφος Ελληνίς Cinemax | Λ. Κηφισίας 29, Μετρό Αμπελόκηποι
Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ

20.50 Αγαπημένη μου Αδερφότητα / Mi Querida Cofradía (Μάρτα Ντίαθ, Ισπανία, 2018, 87′)

Η Κάρμεν είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα, συντηρητική καθολική, που ονειρεύεται να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της αδερφότητάς της αλλά οι σύντροφοί της επιλέγουν τον Ιγνάθιο, τον απόλυτο ανταγωνιστή της. Όλα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα και κωμικά, όταν, άθελά της, η Κάρμεν «ξεπαστρεύει» τον Ιγνάθιο. Πώς θα κρύψει την «αμαρτία» της, εν μέσω αλλεπάλληλων και απρόσμενων επισκέψεων;

22.45 Όταν Έπαψες να με Αγαπάς / Cuando Dejes de Quererme (Ιγόρ Λεγαρέτα, Αργεντινή / Ισπανία, 2018, 102′)

Η Λάουρα ζει στο Μπουένος Άιρες με τον πατριό της, Φρέντο. Μια μέρα θα λάβει ένα τηλεφώνημα από την Ισπανία: έχει βρεθεί το πτώμα του πατέρα θαμμένο για πάνω από 30 χρόνια ενώ είχε πυροβοληθεί πισώπλατα. Αποφασίζουν να ταξιδέψουν στην Χώρα των Βάσκων ώστε να παραλάβουν το σώμα του πατέρα της. Στο ταξίδι τους θα γνωρίσουν τον Χαβιέ, έναν ασφαλιστή, ο οποίος τους ενημερώνει για μια ασφάλεια ζωής που είχε υπογράψει ο πατέρας της. Οι τρεις τους θα ξεκινήσουν μια έρευνα για το ποιος σκότωσε τον πατέρα της.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ
Νιρβάνα 1&2 Cinemax | Λ. Αλεξάνδρας 192, μετρό: Αμπελόκηποι
Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ

19.00 Το Βιβλίο της Λίλα / El Libro de Lila (Μαρσέλα Ρινκόν, Κολομβία/Ουρουγουάη, 2017, 76′)
FeCHAniños – Ταινία κατάλληλη για όλη την οικογένεια

Η Λίλα, ένας χαρακτήρας παραμυθιού, ζωντανεύει από τις σελίδες του βιβλίου και παγιδεύεται σε έναν άγνωστο κόσμο. Τότε θα ξεκινήσει η μεγάλη της περιπέτεια. Η Λίλα ανακαλύπτει ότι ο μόνος που μπορεί να την σώσει είναι ο Ραμόν, ο κάτοχος του βιβλίου της, αλλά δεν το έχει διαβάσει εδώ και χρόνια. Η ταινία είναι στα ισπανικά με ελληνικούς υπότιτλους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ
Θερινός Κινηματογράφος Ελληνίς Cinemax | Λ. Κηφισίας 29, Μετρό Αμπελόκηποι
Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ

20.50 Το Καλύτερο Καλοκαίρι της Ζωής μου / El Mejor Verano de mi Vida (Ντάνι ντε λα Όρδεν, Ισπανία, 2018, 91′)

Ο Κούρο είναι πωλητής ρομπότ κουζίνας και ονειρεύεται ότι μια μέρα θα κατακτήσει τον επιχειρηματικό κόσμο. Παρά τα οικονομικά του προβλήματα και τα προβλήματα στο γάμο του κάνει μια υπόσχεση στον 9χρονο γιο του Νίκο, πως αν αριστεύσει στα μαθήματα θα περάσουν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής τους. Ο Νίκο τα καταφέρνει και μαζί θα ξεκινήσουν ένα τρελό καλοκαίρι γεμάτο περιπέτειες και ανατροπές.

22.50 Δεν Μπορώ να Πω Αντίο / No Sé Decir Adiós (Λίνο Εσκαλέρα, Ισπανία, 2017, 96′)

Η Κάρλα λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από την αδερφή της. Ο πατέρας της, με τον οποίο έχει να μιλήσει χρόνια, δεν είναι καλά. Την ίδια ημέρα επιστρέφει στο χωριό της, στο πατρικό της. Μαθαίνει ότι οι γιατροί του έχουν δώσει λίγους μήνες ζωής, αλλά η Κάρλα δεν το δέχεται και, κόντρα στην γνώμη όλων, τον πηγαίνει στην Βαρκελώνη για θεραπεία. Μαζί θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι από το οποίο θα προσπαθήσουν να δραπετεύσουν από μια πραγματικότητα που κανένας τους δεν τολμάει να αντιμετωπίσει.

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ
Θερινός Κινηματογράφος Ελληνίς Cinemax | Λ. Κηφισίας 29, Μετρό Αμπελόκηποι
Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ

20.50 Ο Σκακιστής / El jugador de ajedrez (Λούις Ολιβέρος, Ισπανία, 2017, 98′)

Το 1934 ο Ντιέγκο Παντίγια κερδίζει το Ισπανικό Τουρνουά Σκακιού και γνωρίζει την Γαλλίδα δημοσιογράφο Μαριάν Λατούρ και ερωτεύονται. Στο τέλος του Ισπανικού Εμφυλίου, η Μαριάν πείθει τον Ντιέγκο να μείνουν στην Γαλλία με την κόρη τους, αλλά λίγο καιρό αφότου πάνε στην Γαλλία θα τον κατηγορήσουν οι Ναζί ότι είναι κατάσκοπος και τον πηγαίνουν σε μια φυλακή των SS. Στη φυλακή ο Ντιέγκο θα προσπαθήσει να επιζήσει χάρη στο πάθος του Συνταγματάρχη Μάγιερ για το σκάκι.

23.00 Μια Άλλη Ιστορία του Κόσμου / Otra historia del mundo (Γκιγιέρμο Κασανόβα, Ουρουγουάη, 2017, 105′)

Η ιστορία εξελίσσεται στα Μοσκίτος, μια πλασματική πόλη της Ουρουγουάης, όπου δύο φίλοι προκαλούν μια επανάσταση μεταξύ των γειτόνων τους ώστε να διεκδικήσουν την χαμένη ελευθερία. Το σχέδιο του Γκρεγόριο, ενός καθηγητή ιστορίας, και του φίλου του Μίλο, αποτυγχάνει και ο Μίλο συλλαμβάνεται από το στρατιωτικό καθεστώς.

ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ
Θερινός Κινηματογράφος Ελληνίς Cinemax | Λ. Κηφισίας 29, Μετρό Αμπελόκηποι
Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ

20.50 Θεόμουρλη / Re loca (Μαρτίνο Σαϊδέλις, Αργεντινή, 2018, 95′)

Ταξιτζήδες, ενοχλητικοί γείτονες, δικτάτορες αφεντικά, εγωιστικοί φίλοι, πεθερές, πρώην, τεμπέληδες σύζυγοι…Όλοι αυτοί που σε τρελαίνουν καθημερινά. Και αν θα μπορούσες να τους διαολοστείλεις; Ένα αναπάντεχο γεγονός θα δώσει στην Πιλάρ την ευκαιρία να κάνει αυτό που όλοι ονειρευόμαστε αλλά δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε. Φυσικά, δεν είναι τόσο εύκολο να απελευθερωθούμε από όλα αυτά που μας ενοχλούν…

22.50 Στάχτες / Cenizas (Χουάν Σεμπάστιαν Χακόμε, Εκουαδόρ / Ουρουγουάη, 2018, 88′)

Η Καριδάδ δεν έχει μιλήσει στον πατέρα της εδώ και χρόνια, όχι από τότε που άφησε την οικογένειά του εν μέσω κατηγοριών και υποψιών. Αλλά αυτό θα αλλάξει όταν το ηφαίστειο του Εκουαδόρ θα ξυπνήσει και θα αρχίσει να πετάει στάχτες εγκλωβίζοντας την Καριδάδ και τον πατέρα της.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ
Θερινός Κινηματογράφος Ελληνίς Cinemax | Λ. Κηφισίας 29, Μετρό Αμπελόκηποι
Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ

20.50 Δεσμοί Αίματος / La misma sangre (Μιγκέλ Κόαν, Αργεντινή, 2019, 113′)
Επίσημη Ταινία Λήξης

Οι Κάρλα και ο Σαντιάγκο έχουν δημιουργήσει μια φαινομενικά δεμένη οικογένεια, αλλά οι αδυναμίες τους θα φανερωθούν μετά το θάνατο της μητέρας της Κάρλας σε ένα εργατικό ατύχημα. Ο Σαντιάγκο υποπτεύεται ότι ο πεθερός του ο Ελίας είναι υπεύθυνος για αυτό το θάνατο.

23.15 Μπελμόντε / Belmonte (Φεδερίκο Βέιροχ, Ουρουγουάη, 2018, 75′)

Ο Μπελμόντε, ένας ζωγράφος που ζωγραφίζει υπέρμετρα το ανθρώπινο σώμα, ετοιμάζεται για μια έκθεση ζωγραφικής στο Εθνικό Μουσείο του Μοντεβιδέο. Αλλά το μυαλό του είναι απασχολημένο με οικογενειακά θέματα, ειδικότερα με την εγκυμοσύνη της πρώην γυναίκας του και για το πώς αυτό θα επηρεάσει την σχέση του με την 10χρονη κόρη του Σελέστε και την σταθερότητα που του προσφέρει η καθημερινότητα μαζί της.

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ
Exile Room | Αθηνάς 12, Αθήνα. Μετρό: Μοναστηράκι
Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ

18.00 Αφιέρωμα Diversidad – Είσοδος Ελεύθερη
Όλες οι ταινίες προβάλλονται σε πανελλήνια πρεμιέρα και είναι υποτιτλισμένες στα ελληνικά

- Πίσω από Κλειστές Πόρτες / Entre paredes (Ruth Caudeli, Κολομβία, 2017, 19′)
- Ο Άντρας Όπως τον Ξέρουμε / El macho así entendido (Mónica Negueruela, Ισπανία, 2018, 5′)
- Το Συμβόλαιο / El alquiler (Pablo Gómez Castro, Ισπανία, 2017, 17′)
- Καπρίτσια / Boutade (Dany Ruz, Ισπανία, 2018, 13′)
- Αλίσια / Alicia (Javiera Fombona, Βενεζουέλα, 2017, 11′)
- Κάτι Σοβαρό / Algo serio (Nacho Bello, Ισπανία, 2018, 2′)
- Αντέλα / Adela (Evangelina Montes, Αργεντινή, 2017, 14′)
- Αγάπη & Επανάσταση / A.M.O.R Ante Mucho Odio Revolución (Cardena Florencia, Αργεντινή, 2018, 10′)
- Το Μυστικό μας / Aunque nos pese (Diego Roma, Ισπανία, 2018, 10′)
- #P0ZME (Alejandro Rogua, Μεξικό, 2018, 20′)

Το Φεστιβάλ σας περιμένει και φέτος για να ταξιδέψετε παρέα με τον κινηματογράφο της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής!

INFO

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για το Θερινό Κινηματογράφο Ελληνίς Cinemax:
Προβολής
: 8 ευρώ • Μειωμένο (Φοιτητικό-Ανέργων-ΑμΕΑ-Σπουδαστές Ινστιτούτου Θερβάντες): 6 ευρώ • Εισιτήρια τριών προβολών: Κανονικό 20 ευρώ / Μειωμένο 15 ευρώ • Εισιτήρια πέντε προβολών: Κανονικό 30 ευρώ / Μειωμένο 25 ευρώ • Εισιτήριο Διαρκείας: 50 ευρώ

*Τα μειωμένα εισιτήρια και τα εισιτήρια τριών προβολών, πέντε προβολών και διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν μόνο από το ταμείο του Ελληνίς Cinemax και ώρες 19.30 – 23.30

για το Κινηματογράφο Νιρβάνα 1&2 Cinemax στις 2.6.19: 5 ευρώ

Προπώληση από 23 Μαΐου 2019: https://cinemax.gr/index.php

Η είσοδος στις παρουσιάσεις, στις προβολές της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και του Exile Room είναι ελεύθερη.

ΧΩΡΟΙ
Οι χώροι είναι προσβάσιμοι σε άτομα με κινητικές δυσκολίες

Θερινός Κινηματογράφος Ελληνίς Cinemax: Λ. Κηφισίας 29, Μετρό Αμπελόκηποι
Σε περίπτωση βροχής οι προβολές του θερινού κινηματογράφου Ελληνίς Cinemax θα πραγματοποιούνται στον χειμερινό κινηματογράφο Νιρβάνα 1&2 Cinemax (Λ. Αλεξάνδρας 192, ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι) σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από το Ελληνίς Cinemax.

Νιρβάνα 1&2 Cinemax: Λ. Αλεξάνδρας 192, ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι

Ελληνοαμερικανική Ένωση: Μασσαλίας 22, Αθήνα. Μετρό: Πανεπιστήμιο

Exile Room: Αθηνάς 12, Αθήνα. Μετρό: Μοναστηράκι

Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα
Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα εισιτήρια

ΕΠΙΣΗΜΟ SITE

www.fecha.gr
https://www.facebook.com/FechaGr/
Fb event: https://www.facebook.com/events/380055852595753/

4ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας – FeCHA
28 Μαΐου – 6 Ιουνίου 2019