Οι αιτήσεις διαπιστεύσεων για το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας ξεκίνησαν! - cinemagazine.gr
10:44
19/7

Οι αιτήσεις διαπιστεύσεων για το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας ξεκίνησαν!

Η υποβολή ολοκληρώνεται την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019!

Παρακαλούνται οι φίλοι/ες δημοσιογράφοι που θέλουν να διαπιστευτούν για το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα που θα βρουν στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ, www.aiff.gr στην κατηγορία Γραφείο Τύπου, επισυνάπτοντας μία φωτογραφία, τις δημοσιεύσεις (θέματα, συνεντεύξεις, σχόλια, άρθρα, κ.ά.) που έκαναν για το περσινό 24o Φεστιβάλ, καθώς και προγραμματισμό δημοσιεύσεων (θέματα, άρθρα, αναφορές κλπ) που θα κάνουν για το 25ο Φεστιβάλ από το Μέσο που εκπροσωπούν.

Επισκεφθείτε εδώ: https://www.aiff.gr/dimosiografiki_diapisteusi/

Οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 και να περιέχουν:

- συμπληρωμένη φόρμα (απαραίτητη επισύναψη φωτογραφίας)
- δημοσιεύσεις του 2018
- προγραμματισμό δημοσιεύσεων 2019

Οποιαδήποτε αίτηση ΔΕΝ περιέχει όλα τα παραπάνω, δεν θεωρείται έγκυρη. Μετά τις 19 Αυγούστου 2019 καμία αίτηση δε θα γίνεται δεκτή.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε πρόβλημα με την αίτηση, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με το accreditations@aiff.gr.

Οι διαπιστεύσεις θα παραλαμβάνονται στη Συνέντευξη Τύπου του Φεστιβάλ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, στις 12.00 μ.μ., στον πολυχώρο του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η επετειακή 25η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Μεγάλος Χορηγός του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας είναι η COSMOTE TV. 

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις και όλες τις προβολές, καθώς και συνεχή ενημέρωση για τις δράσεις του 25ου Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας, βρείτε στις ιστοσελίδες:  www.cinemagazine.gr | www.aiff.gr 

Το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Έργο: «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 25ΟΥ ΚΑΙ 26ΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ (2019 ΚΑΙ 2020)». Κωδικός ΠΔΕ: 2018ΣΕ01400015.