Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας του 10ου Athens Open Air Film Festival - cinemagazine.gr
16:05
27/5

Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας του 10ου Athens Open Air Film Festival

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για εθελοντές στο 10ο Athens Open Air Film Festival (Ιούνιος - Αύγουστος 2020).

Το Athens Open Air Film Festival καλεί τους/τις λάτρεις του σινεμά να συμμετέχουν εθελοντικά στον αγαπημένο κινηματογραφικό καλοκαιρινό θεσμό της πόλης!

Το Athens Open Air Film Festival, ο πολυαγαπημένος καλοκαιρινός κινηματογραφικός θεσμός που αποτελεί εδώ και μια δεκαετία αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής εμπειρίας των κατοίκων και επισκεπτών της πρωτεύουσας και διοργανώνεται από τις Νύχτες Πρεμιέρας, θα βρίσκεται κοντά σας και αυτό το καλοκαίρι με τη συνεργασία του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Δηλώνουμε το ελπιδοφόρο «παρόν» σε αυτή την πρωτοφανή και δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε και υποσχόμαστε αξέχαστες κινηματογραφικές εμπειρίες, δωρεάν για το κοινό: Προγραμματίζουμε εκδηλώσεις σε αγαπημένους θερινούς κινηματογράφους, μετατρέπουμε εμβληματικές τοποθεσίες της πόλης σε μαγευτικά υπαίθρια σινεμά και προετοιμάζουμε εντυπωσιακές drive-in προβολές, εξασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση την αρτιότερη οπτικοακουστική εμπειρία, επιφυλάσσοντας στο κοινό θρυλικές και ιδιαίτερα αγαπητές του ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο και, φυσικά, τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Σε περίπτωση που έχετε συμμετάσχει παλιότερα, θα χαρούμε να σας ξαναδούμε. Για όσους/ες είναι η πρώτη σας φορά, σας προτρέπουμε να πάρετε ενεργό ρόλο στην διεξαγωγή του! Το μόνο που χρειάζεται είναι ελεύθερος χρόνος και αγάπη για το σινεμά.

Θα χρειαστούμε:

- Βοηθούς Παραγωγής
- Βοηθούς Συντονισμού

Απαραίτητα προσόντα: επιθυμητή η γνώση αγγλικών ή/και άλλης ξένης γλώσσας, όρεξη και κέφι για δουλειά, συνέπεια, υπευθυνότητα και διαθεσιμότητα κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ (Ιούνιος – Ιούλιος - Αύγουστος).

Η παρουσία σας δεν είναι απαραίτητη σε κάθε προβολή! Όσες/οι επιλεγούν θα γνωρίσουν από πολύ κοντά τον μαγικό κόσμο προετοιμασίας και πραγματοποίησης ενός Κινηματογραφικού Φεστιβάλ και θα λάβουν, μετά το πέρας των εργασιών τους, βεβαίωση συμμετοχής για κάθε χρήση.

Σημείωση: Το κάλεσμα απευθύνεται σε άτομα 18 ετών και άνω.

Αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε εθελοντικά στο φεστιβάλ και να γίνετε μέλη αυτής της κεφάτης και δημιουργικής ομάδας, στείλτε με e-mail στη διεύθυνση dafni@aiff.gr μέχρι και την Τρίτη 09 Ιουνίου 2020 με:

- ένα σύντομο βιογραφικό που να περιλαμβάνει την ηλικία σας, τις ξένες γλώσσες που μιλάτε, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας

- τη διαθεσιμότητά σας κατά τη διάρκεια του διαστήματος των μηνών Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος 2020

Για περισσότερες πληροφορίες: dafni@aiff.gr | www.cinemagazine.gr | www.aoaff.gr
Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 6394398
Ακολουθήστε μας στο Facebook  / Twitter  / Instagram