«We Are Who We Are»: Το καλοκαίρι του Λούκα Γκουαντανίνο έρχεται τον Σεπτέμβριο στο HBO - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:16
31/8

«We Are Who We Are»: Το καλοκαίρι του Λούκα Γκουαντανίνο έρχεται τον Σεπτέμβριο στο HBO

Ένα εφηβος αμερικανός βρίσκεται ξαφνικά στην Ιταλία, γνωρίζει νέους φίλους, ερωτεύεται όμως το ενδιαφέρον του κινεί ένας μεγαλύτερος άνδρας. Σας θυμίζει κάτι;

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο Λούκα Γκουαντανίνο έχει πολλά ανοιχτά πρότζεκτ αυτό τον καιρό, είχε βάλει όμως σε προτεραιότητα μια συνεργασία με το HBO που είχε ανακοινωθεί από τις αρχές του 2019.  Το αμερικανικό στούντιο έχει ανοίξει παρτίδες με ιταλικές εταιρίες παραγωγής και στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας είχε ανακοινώσει τη συνεργασία με τον γνωστό σκηνοθέτη για τη μίνι σειρά 8 επεισοδίων «We Are Who We Are». Ο Γκουαντανίνο έχει τη γενική επίβλεψη της σειράς, ενώ έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο των περισσότερων επεισοδίων.

Η σειρά λαμβάνει χώρα σε μια διεθνή στρατιωτική βάση στην Ιταλία, όπου ο έφηβος Φρέιζερ επισκέπτεται λόγω μετάθεσης της μητέρας του (από τη Νέα Υόρκη που βρίσκονταν πριν). Όσο αυτή και η σύντροφός της προσαρμόζονται στο νέο περιβάλλον, ο Φρέιζερ γνωρίζει συνομίληκούς του και ξοδεύει τις ώρες του στην τοπική παραλία, αναπτύσσοντας σχέση με μια νεαρή κοπέλα. Ενώ όλοι νομίζουν πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, ο Φρέιζερ σκέφτεται συνεχώς έναν φίλο που άφησε πίσω στις ΗΠΑ αλλά και έναν μεγαλύτερο στρατιωτικό που μόλις γνώρισε. 

Οι ομοιότητες με το «Call Me by Your Name» είναι παραπάνω από προφανείς, δείχνοντας την αγάπη που έχει ο Γκουαντανίνο με ιστορίες σεξουαλικής αφύπνισης ειδικότερα όταν αυτές λαμβάνουν χώρα σε ειδυλλιακά μέρη. Τα γυρίσματα της σειράς έγιναν αρκετούς μήνες προ κορονοϊού και το HBO την έχει προγραμματίσει για τον Σεπτέμβριο αναφέροντας πως θα «εξερευνά τη φιλία, τον πρώτο έρωτα, τη σεξουαλική ταυτότητα, τη χαρά και την αγωνία του να είσαι νέος».

Ο Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ («It», «It Chapter 2») έχει το βασικό ρόλο, ενώ οι Κλοέ Σεβινί και Άλις Μπράγκα υποδύονται τις μητέρες του κεντρικού ήρωα, ενώ αρκετά φρέσκα πρόσωπα θα υποδυθούν τους συμπληρωματικούς χαρακτήρες, κυρίως έφηβους άντρες και γυναίκες που γνωρίζει ο ήρωας στην Ιταλία - μεταξύ αυτών εμφανίζεται και η κόρη του Μάρτιν Σκορσέζε, Φραντσέσκα. 

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ, ένα δείγμα της αύρας της σειράς, η οποία αναμένεται στις 14 Σεπτεμβρίου.