Υπομονή μέχρι το... Wonder: Το «Wonder Woman 1984» αναβάλλεται για Οκτώβριο - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:02
16/6

Υπομονή μέχρι το... Wonder: Το «Wonder Woman 1984» αναβάλλεται για Οκτώβριο

Και να σκεφτεί κανείς πως η πρώτη ημερομηνία εξόδου της ταινίας ήταν ο Νοέμβριος 2019...

Από τον Πάνο Γκένα

Μαζί με την μετακίνηση του «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν (στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει τελικά 20 Αυγούστου), η Warner ανακοίνωσε νέα αναβολή κυκλοφορίας του σίκουελ «Wonder Woman 1984», το οποίο είχε αρχική ημερομηνία εξόδου τον περσινό Νοέμβριο, μετά τις αρχές Ιουνίου και έπειτα τα μέσα Αυγούστου.

«Μακάρι να μπορούσαμε να μοιραστούμε την ταινία μας μαζί σας... χθες, αλλά υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, στα οποία θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ευχαριστώ τους θαυμαστές που είναι υπέροχοι και στο πλευρό μας. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ να τη δείτε! Στέλνω στον κόσμο αγάπη και ευχές για ανακούφιση. Θα σας δω στις 2 Οκτωβρίου!», δήλωσε η σκηνοθέτις της ταινίας, Πάτι Τζένκινς.

«Όταν δώσαμε πράσινο φως στο Wonder Woman 1984, είχαμε κάθε πρόθεση να τη δούμε στη μεγάλη οθόνη», είχε δηλώσει πριν μερικές εβδομάδες ο Πρόεδρος της Warner, Τόμπι Έμερικ αποσαφηνίζοντας έτσι πως δεν υπάρχει περίπτωση η ταινία να κυκλοφορήσει απευθείας σε streaming.

H Γκαντότ σχολίασε την αναβολή στο twitter: «Σ' αυτούς τους σκοτεινούς, τρομακτικούς καιρούς, προσδοκώ σε ένα λαμπρό μέλλον. Όπου μπορούμε να μοιραστούμε τη δύναμη του σινεμά ξανά μαζί».

Στο «1984» βασική αντίπαλος της «Wonder Woman» είναι η Δρ. Μπάρμπαρα Αν Μινέρβα, γνωστότερη ως Cheetah, την οποία θα υποδύεται η ανατρεπτική κωμικός Κρίστεν Γουίγκ («Bridesmaids», «Ghostbusters»). Μαζί με τη Γουίγκ, ο Πέδρο Πασκάλ («Game of Thrones») ανέλαβε τον μυστηριώδη ρόλο του Μαξ Λορντ, ενός χαρακτηριστικού γιάπι των '80s, συμμετέχοντας σε έναν κόσμο που δεν του είναι τελείως άγνωστος καθώς το 2011 είχε βρεθεί στον πιλότο της τηλεοπτικής τότε «Wonden Woman». Ο Πασκάλ είχε ξανασυνεργαστεί με τη Τζένκινς πριν χρόνια στην τηλεταινία «Exposed». Όσο για τον Κρις Πάιν, το σενάριο έχει βρει έναν τρόπο για να επιστρέψει, κάτι που το βλέπουμε άλλωστε και στο τρέιλερ της ταινίας, με τον ίδιο να έχει προφανώς «ξυπνήσει» χρόνια αργότερα και να μην αντιλαμβάνεται τον κόσμο και την αισθητική των'80s. Λογικό. 

Το «Wonder Woman 1984» θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα από την Tanweer την 1η Οκτωβρίου 2020.