9:49
14/2

Τρέιλερ «Trust»: Ο Ντάνι Μπόιλ παρουσιάζει το δικό του «Όλα τα Λεφτά»

Μετά τον Ρίντλεϊ Σκοτ και τη δική του εκδοχή στο «Όλα τα Λεφτά του Κόσμου», ο Ντάνι Μπόιλ επιστρέφει κι ερευνά την ίδια ιστορία για λογαριασμό της μικρής οθόνης.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ πήρε την απόφαση (και τα κατάφερε) να αντικαταστήσει τον Κέβιν Σπέισι με τον Κρίστοφερ Πλάμερ για τις ανάγκες του «Όλα τα Λεφτά του Κόσμου» μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα λίγων εβδομάδων, αλλά πέρα από τους προφανείς λόγους, είναι πιθανό να μην ήθελε να καθυστερήσει η κυκλοφορία της ταινίας του και για έναν ακόμη: το δίκτυο FX είχε ήδη έτοιμη σειρά με το ίδιο θέμα. 

Το «Trust» φέρνει τη στιβαρή υπογραφή του βραβευμένου με Όσκαρ Ντάνι Μπόιλ («Slumdog Millionaire») και έχει πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Σάδερλαντ. Η σειρά έχει ως θέμα το ίδιο ακριβώς με αυτό του «All the Money in the World», την άρνηση δηλαδή του Τζον Πολ Γκετί να συνεργαστεί με τους απαγωγείς του εγγονού του. Πλάι στον Σάδερλαντ βρίσκεται η Χίλαρι Σουάνκ (που έχουμε αρκετό καιρό να δούμε), ο Χάρις Ντίκινσον (από το γνωστό μας «Beach Rats» των Νυχτών Πρεμιέρας) και ο Μπρένταν Φρέιζερ.

Η αρχική συμφωνία με το δικτυο είναι για μια σεζόν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον, θα δημιουργηθεί νέος κύκλος, πάλι με επίκεντρο τον Γκετί, αλλά με διαφορετική ιστορία από τη ζωή του. Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο FX στις 25 Μαρτίου.