Τρέιλερ: Ο Αντόνιο Μπαντέρας γίνεται Πάμπλο Πικάσο για τη δεύτερη σεζόν «Genius» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:46
10/4

Τρέιλερ: Ο Αντόνιο Μπαντέρας γίνεται Πάμπλο Πικάσο για τη δεύτερη σεζόν «Genius»

Ο μεγάλος καλλιτέχνης θα «ζωγραφίσει» στη σειρά του National Geographic.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Μετά την πετυχημένη μεταμόρφωση του Τζέφρι Ρας σε Άλμπερτ Άινσταϊν, η σειρά του National Georgaphic, «Genius» αφήνει την φυσική και πιάνει τη ζωγραφική με τον Αντόνιο Μπαντέρας να υποδύεται τον Πάμπλο Πικάσο, καθώς η δεύτερη σεζόν της σειράς θα εξερευνήσει τη ζωή και το έργο του μεγάλου ισπανού ζωγράφου.

Μιλώντας για τον ρόλο, ο Μπάντέρας είπε: «Η ζωή του Πάμπλο Πικάσο με ενθουσίαζε ως θέμα εδώ και χρόνια. Τον σέβομαι πάρα πολύ και επίσης χαίρομαι πως κατάγεται από την ίδια πόλη που κατάγομαι και εγώ, τη Μάλαγα. Χαίρομαι που θα συνεισφέρω ώστε να πούμε την αυθεντική ιστορία ενός από τους πιο καινοτόμους ζωγράφους στον κόσμο.»

Ο Ρον Χάουαρντ που είναι ένας εκ των παραγωγών της σειράς είπε: «Ο Αντόνιο ήταν η προφανής επιλογή. Ο ίδιος, όπως και ο Πικάσο, έχει μια αντισυμβατική προσέγγιση για τη ζωή και αυτό καλύπτει τη γνησιότητα που αναζητούσαμε για τον ρόλο. Το υποκριτικό του εύρος αρκεί για να ενσαρκώσει αυτόν τον περίφημο καλλιτέχνη.»

Θυμίζουμε πως ο πρώτος κύκλος του «Genius» με θέμα τη ζωή του Άλμπερτ Άινσταϊν, ήταν υποψήφιος για 10 συνολικά Emmys. Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 24 Απριλίου 2018.