Ψάχνοντας τον Forky! Το νέο τρέιλερ του «Toy Story 4» έχει υπαρξιακές ανησυχίες - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:04
22/5

Ψάχνοντας τον Forky! Το νέο τρέιλερ του «Toy Story 4» έχει υπαρξιακές ανησυχίες

Παλιοί και νέοι φίλοι ετοιμάζονται να συνοδεύσουν τον Γούντι και τον Μπαζ στις νέες περιπέτειές τους στο «Toy Story 4».

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Το τρίτο και υπέροχο μέρος του «Toy Story», είχε τον χαρακτήρα του φινάλε για μια παρέα αγαπημένων χαρακτήρων, που ζωντανεύουν, έχουν υπαρξιακά προβλήματα και βγάζουν μια ζεστασιά η οποία κράτησε το franchise ζωντανό, από το φιλμ που μας γνώρισε όλους την Pixar στα μέσα της δεκαετίας του '90 μέχρι και σήμερα. 

Φτάνοντας στο 2018, η Pixar και η Disney δε σκοπεύουν να αφήσουν ανεκμετάλλευτο ένα από τα πιο χρυσοφόρα projects της ιστορίας τους, οπότε το τέλος μπαίνει στην άκρη και ο Γούντι ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες. Χωρίς να έχει αναφέρει σχεδόν τίποτα, η Pixar κυκλοφόρησε αρχές Δεκέμβρη το πρώτο teaser ποντάροντας αναμενόμενα στη νοσταλγία προς τους παλιούς χαρακτήρες, αλλά και την ανάγκη να συστήσει καινούριους, σαν αυτόν του Forky που έχει βασικό ρόλο.

«Όπως οι περισσότεροι, είχα υποθέσει πως το "Toy Story 3" ήταν το φινάλε της ιστορίας. Όμως κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή και έτσι όπως τελείωσε η ιστορία του Γούντι με τον Άντι, έτσι αρχίζει μια καινούρια με τον Γούντι σε ένα νέο δωμάτιο. Εκεί θα γνωρίσει νέα παιχνίδια, ένα νέο παιδί και έναν κόσμο που δεν είχε ξαναδεί ως τώρα» δήλωσε ο Τζος Κούλεϊ, ο υπέυθυνος για το «Toy Story 4» που θα εμφανιστεί στις οθόνες μας τον επόμενο μήνα.

Το νέο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα η Pixar περιγράφει το πραγματικό αλλά και υπαρξιακό ταξίδι που κάνουν οι φίλοι μας προς αναζήτηση του νέου και φοβισμένου Forky. Δείτε το παρακάτω, περιμένοντας την ταινία που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 20 Ιουνίου. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Ψάχνοντας τον Forky! Το νέο τρέιλερ του «Toy Story 4» έχει υπαρξιακές ανησυχίες
  • Ψάχνοντας τον Forky! Το νέο τρέιλερ του «Toy Story 4» έχει υπαρξιακές ανησυχίες