Τρέιλερ «The Nun»: Πόσους δαιμονισμένους χαρακτήρες του «Conjuring» αντέχεις; - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:57
19/7

Τρέιλερ «The Nun»: Πόσους δαιμονισμένους χαρακτήρες του «Conjuring» αντέχεις;

Η τρομακτική καλόγρια του «Conjuring 2» αποκτά τη δική της ταινία. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Από τη στιγμή που ο Τζέιμς Γουάν έδειξε την πρόθεσή του, να μετατρέψει το «Conjuring» σε ένα είδος franchise όπου ο κάθε δαίμονας της ιστορίας αξίζει τη δική του ταινία, ήταν αναμενόμενο να ανατρέξουμε στο παρελθόν για την τρομακτική καλόγρια του «Conjuring 2». Κι έτσι, εγένετο «The Nun»!

Στο τέλος του «Conjuring 2» μαθαίνουμε πως πίσω από το τρομακτικό προσωπείο της καλόγριας βρίσκεται μια δαιμονική μορφή με το όνομα Βάλακ για την οποία θα μάθουμε περισσότερα τώρα. Συγκεκριμένα, η ταινία μας ταξιδεύει στη Ρουμανία, όπου μια αποστολή από το Βατικανό έρχεται να ερευνήσει την εξαφάνιση μιας καλόγριας, για να αντιληφθεί την παρουσία του δαίμονα με τη μορφή της καλόγριας. 

Η ταινία γυρίστηκε από τον Κόριν Χάρντι («The Hollow») ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος για την ευκαιρία πουτ του δόθηκε αλλά και από το γεγονός πως είχε την ελευθερία να κινηθεί όπως ήθελε στην ιστορία, γιατί δεν υπήρχε η αναγκαιότητα σύνδεσης με τις άλλες ταινίες του σύμπαντος. Επίσης, ανέφερε την αγάπη που έχει για τα πρακτικά εφέ, αντί των CGI, όχι για λόγους νοσταλγίας αλλά γιατί τα θεωρεί πιο σποτελεσματικά και γι αυτό το λόγο προσπάθησε να βάλει αρκετά μέσα στην ταινία. 

Το «The Nun» θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2018 στις ΗΠΑ. Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες, αναμένοντας περισσότερες ανατριχίλες όταν έρθει η ταινία και στη χώρα μας.