«The Division»: Το Netflix αγόρασε την κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού video game - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
16:53
11/6

«The Division»: Το Netflix αγόρασε την κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού video game

Με πρωταγωνιστές τους Τζέικ Γκίλενχαλ και Τζέσικα Τσαστέιν, η φιλόδοξη παραγωγή γίνεται μια από τις μεγαλύτερες αγορές της ψηφιακής πλατφόρμας. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Στην Ε3 που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Λος Άντζελες δεν υπάρχουν νέα που αφορούν αποκλειστικά τα video games, αλλά και προεκτάσεις μεγάλων franchises του είδους όπως για παράδειγμα ανακοινώσεις για κινηματογραφικές μεταφορές. Μία από αυτές ήταν ήδη γνωστή και αφορά το παιχνίδι «The Division» της σειράς Tom Clancy που κυκλοφορεί η Ubisoft. 

To «Division» βγήκε το 2016, σήμερα αριθμεί περισσότερους από 20 εκατομμύρια παίκτες και η επιτυχία του το φέρνει και στον χώρο του κινηματογράφου. Συγκεκριμένα ο Τζέικ Γκίλενχαλ και η Τζέσικα Τσαστέιν έχουν ήδη κλείσει για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ ο ανεβασμένος Ντέιβιντ Λιτς («John Wick», «Atomic Blonde», «Deadpool 2») θα αναλάβει τη σκηνοθεσία. 

Τα νέα από την E3 είχαν να κάνουν με μια μικρή μάχη που δόθηκε μεταξύ των στούντιο για την αγορά των δικαιωμάτων της ταινίας, τα οποία τελικά κατέληξαν στο Netflix σε μια από τις πιο εντυπωσιακές και λογικά ακριβές αγορές που έχει κάνει ως σήμερα. Στην ταινία, που θα διαδραματίζεται στο κοντινό μέλλον, ένα γκρουπ πολιτών εκπαιδεύονται για να σώσουν τη Νέα Υόρκη από μια πανδημία που μεταδόθηκε μέσα από χαρτονομίσματα κατά τη διάρκεια μιας Black Friday.

Ημερομηνία για την κυκλοφορία της ταινίας δεν υπάρχουν ακόμη, αφού είμαστε σε αρχικό στάδιο, όμως με την έναρξη των γυρισμάτων αναμένεται να ανακοινωθεί.