Το τέλος πλησιάζει; Το καστ συγκεντρώνεται για τον 4ο κύκλο «Stranger Things» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:20
4/3

Το τέλος πλησιάζει; Το καστ συγκεντρώνεται για τον 4ο κύκλο «Stranger Things»

Το Netflix μετά την αποκάλυψη της επιστροφής του Ντέιβιντ Χάρμπουρ στο πρώτο teaser, φέρνει ξανά τα «πάνω-κάτω» και κυκλοφορεί ένα βίντεο από την ανάγνωση του σεναρίου της (φημολογούμενης) τελευταίας σεζόν «Stranger Things».

Από τον Πάνο Γκένα

Έτοιμοι/-ες για το τελευταίο (;) πιο παράξενο κεφάλαιο;

Το «Stranger Things» έχει βάλει μπροστά την παραγωγή της τέταρτης σεζόν και μετά τα νέα της επιστροφής του Ντέιβιντ Χάρμπουρ πριν ένα μήνα, ένα νέο βίντεο επιβεβαιώνει τα υπόλοιπα μέλη του κάστ και επίσης αποκαλύπτει πως ο Μπρετ Γκέλμαν («Fleabag») αποκτά μεγαλύτερο ρόλο ως συνομωσιολόγος - ιδιωτικός ερευνητής Μάρεϊ Μπάουμαν.

 

Το Netflix έδωσε από το φθινόπωρο πράσινο φως για τον τέταρτο κύκλο «Stranger Things» στους αδερφούς Ντάφερ, φροντίζοντας παράλληλα να υπογράψει μαζί τους ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας παρόμοιο με τη μεγάλη συμφωνία που έκλεισε με τους Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ.Μπ.Βάις του «Game of Thrones».

«Οι αδερφοί Ντάφερ αιχμαλώτισαν με τις ιδέες τους τους θεατές όλου του κόσμου και είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας μαζί τους με σκοπό να ζωντανέψουμε τη ζωηρή φαντασία τους και σε άλλες ταινίες και σειρές που θα λατρέψουν οι συνδρομητές μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τεντ Σαράντος του Netflix.

Το βίντεο άλλωστε που συνόδευσε την ανακοίνωση του 4ου κύκλου τότε κλείνει το μάτι στη γνωστή ατάκα «We're not in Kansas anymore» από το «Μάγο του Οζ» παραφράζοντάς την σε «We’re Not In Hawkins Anymore». Από την άλλη ένα ταξίδι επιστροφής στο Χόκινς, όχι μόνο δεν αποκλείεται στη νέα σεζόν, αλλά είναι βέβαιο.

Με τις θετικές εντυπώσεις που άφησε ο τρίτος κύκλος το καλοκαίρι του 2019 (σε αντίθεση με τον προηγούμενο), τα ψυχροπολεμικά '80s στο φόντο, την ταλαντούχα παρέα να μεγαλώνει και να ανανεώνεται με φρέσκα πρόσωπα, καθώς και [αρχή spoiler] τη μετακόμιση της οικογένειας Μπάουερ στο φινάλε να ανοίγει νέα αφηγηματικά μονοπάτια σε συνδυασμό με το αμφιλεγόμενο τέλος (δείτε το teaser και θα καταλάβετε) του σερίφη Χόπερ [τέλος σπόιλερ] ο τέταρτος κύκλος «Stranger Things» είναι μία καλή ευκαιρία για καινούργιες περιπέτειες. 

Οι αδερφοί Ντάφερ είχαν δηλώσει πριν χρόνια πως φαντάζονταν το «Stranger Things» να ολοκληρώνεται σε 4 σεζόν. Στη νέα ανακοίνωση δεν αποκάλυψαν όμως αν ο επόμενος κύκλος θα είναι όντως ο τελευταίος.

Δείτε το πρώτο teaser παρακάτω.