Τρέιλερ «Soul»: Το νέο φιλμ της Pixar έρχεται να μιλήσει απευθείας στην ψυχή μας - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:28
13/3

Τρέιλερ «Soul»: Το νέο φιλμ της Pixar έρχεται να μιλήσει απευθείας στην ψυχή μας

Η καινούργια ταινία της θαυματοποιού εταιρείας θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και υπόσχεται ταξίδια σε απόκρυφες κοσμικές διαδρομές. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Η Pixar κεφαλαιοποίησε τον τελευταίο 1,5 χρόνο τη δημοφιλία τίτλων της από το παρελθόν, επενδύοντας στις συνέχειες τους με το κοινό να επιβραβεύει αυτή την κίνηση καθώς έσπευσε να δει τα «Finding Dory», «Οι Απίθανοι 2» και «Toy Story 4». Για το 2020 πάντως η εταιρεία φαίνεται να επιστρέφει σε πρωτότυπο περιεχόμενο, αναπτύσσοντας δυο εντελώς νέες ταινίες.

Μετά το μαγικά συγκινητικό «Φύγαμε», που δυστυχώς βρήκε απέναντι την επιδημία του κορονοϊού (διαβάστε τη γνώμη μας για την ταινία εδώ), έρχεται το «Soul» που θα κυκλοφορήσει καλώς εχόντων των πραγμάτων τον Ιούνιο του 2020. Η ταινία θυμίζει ένα «πνευματικό» σίκουελ του ευρηματικού «Τα Μυαλά που Κουβαλάς» και αποτελεί το νέο δημιούργημα του Πιτ Ντόκτερ, του ανθρώπου που είναι πλέον ο Νο. 1 της εταιρείας μετά τη φυγή του Τζον Λάσετερ, υπεύθυνου για τα «Μπαμπούλας Α.Ε.», «Ψηλά στον Ουρανό» και «Τα Μυαλά που Κουβαλάς». 

Η ταινία, μία φιλόδοξη και απαιτητική δημιουργία, συστήνει έναν χώρο που ονομάζεται «εργοστάσιο ψυχών» και συνδέει ακόμη περισσότερο την ταινία με το «Inside Out». Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη το «Soul» ακολουθεί έναν δάσκαλο μουσικής ενός σχολείου, ο οποίος είχε όνειρο να γίνει μέλος μπάντας και να παίζει στο γνωστό jazz club Blue Note. Μετά από ένα ατύχημα η ψυχή του οδηγείται σε ένα μέρος που ονομάζεται «You Seminar» και προετοιμάζει όλες τις ψυχές πριν το ταξίδι τους στη Γη. Εκεί θα επανεκτιμήσει κάποια πράγματα για τη ζωή του πριν επανέλθει για τη στιγμή που πάντα περίμενε. 

Ο Τζέιμι Φοξ δανείζει τη φωνή του στον ήρωα, ενώ η Τίνα Φέι υποδύεται μια νέα ψυχή που προετοιμάζεται με το όνομα-κωδικό 22. Η Pixar είχε περιγράψει παλιότερα την ταινία ως «ένα ταξίδι από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στις απόκρυφες, κοσμικές διαδρομές, που σε καλεί να απαντήσεις τα πιο σημαντικά ερωτήματα της ζωής».

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και αναρωτηθείτε What is it that makes you… YOU?

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Τρέιλερ «Soul»: Το νέο φιλμ της Pixar έρχεται να μιλήσει απευθείας στην ψυχή μας
  • Τρέιλερ «Soul»: Το νέο φιλμ της Pixar έρχεται να μιλήσει απευθείας στην ψυχή μας
  • Τρέιλερ «Soul»: Το νέο φιλμ της Pixar έρχεται να μιλήσει απευθείας στην ψυχή μας
  • Τρέιλερ «Soul»: Το νέο φιλμ της Pixar έρχεται να μιλήσει απευθείας στην ψυχή μας