«Shadowed»: Ο σκηνοθέτης του «Shazam!» γύρισε ένα θρίλερ σπίτι του - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
16:25
6/4

«Shadowed»: Ο σκηνοθέτης του «Shazam!» γύρισε ένα θρίλερ σπίτι του

Έχοντας σκηνοθετήσει παλιότερα τα «Lights Out» και «Annabelle: Creation», ο Ντέιβιντ Σάντμπεργκ βρήκε τρόπο για να σπάσει την ανία της καραντίνας. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Τι να κάνει ένας σκηνοθέτης όταν βρίσκεται σε καραντίνα; Μπορεί να εμπλουτίσει την οπτικοακουστική του παιδεία, βλέποντας πράγματα που δεν είχε δει ως σήμερα, μπορεί να επιμορφωθεί, μπορεί βέβαια και να κάνει κάπως διαφορετικά τη δουλειά του. Να γυρίσει δηλαδή ένα φιλμ! Αυτό σκέφτηκε ο Ντέιβιντ Σάντμπεργκ που μπορεί να ακούστηκε πολύ πέρυσι παρουσιάζοντας μια πιο light του σύμπαντος της DC με το «Shazam!», όμως στο παρελθόν του ήταν ταγμένος στο σινεμά του τρόμου με τα «Lights Out» και «Annabelle: Creation» αλλά και μια σειρά ταινιών μίκρου μήκους πριν από αυτά.

Αυτες τις μέρες δόξας θυμήθηκε τώρα, μαζί με τη σύζυγό του Λότα Λόστεν (η οποία έχει στα 2 προαναφερθέντα horror), καθώς οι δυο τους γύρισαν ένα no budget φιλμάκι 3 λεπτών στο σπίτι με τον τίτλο «Shadowed», το οποίο συγγενεύει αφηγηματικά με  το «Lights Out». Με φυσικό φωτισμό, αλλά και γωνίες λήψης που στηρίζουν μια αόρατη απειλή, ένα παιχνίδι σκιών και μια ηρωίδα που αναρωτιέται αν είναι μονη. 

Δείτε το παρακάτω, εκτός και αν είστε μόνος/η στο σπίτι και έχετε παρόμοιες υποψίες.