Τρέιλερ «Scoob!»: Έχει και ο Σκούμπι-Ντου το δικό του origin story - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
16:43
12/11

Τρέιλερ «Scoob!»: Έχει και ο Σκούμπι-Ντου το δικό του origin story

Πριν τα μυστήρια ήρθε η πρώτη γνωριμία με τον Shaggy και την υπόλοιπη αγαπημένη παρέα! 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

To 1969, μια παρέα τεσσάρων φίλων μαζί με έναν ατζαμή σκύλο, γυρνούσαν όλο τον κόσμο με ένα πράσινο βαν λύνοντας μύθους και ιστορίες μυστηρίου. Ο Scooby-Doo και η παρέα του, μια από τις πιο ευρηματικές ιδέες της Hanna-Barbera, ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της παιδικής ηλικίας πολλών, φυσικά και στην Ελλάδα όπου οι περιπέτειές του προβάλλονται ευλαβικά εδώ και 30 περίπου χρόνια. Η σειρά βέβαια εξελίχθηκε και στην πορεία προέκυψαν πολλά reboots, προστέθηκαν νέοι ήρωες, οι υπάρχοντες έγιναν παιδιία και ό,τι άλλο χρειάζονταν για να μην υπάρξει κορεσμός, ενώ φυσικά δημιουργήθηκαν και 2 φιλμ με ηθοποιούς και ψηφιακό σκύλο.

Τώρα η Warner επαναφέρει τον ήρωα σε μια animated περιπέτεια που φέρνει σε origin story εστιάζοντας στην πιο στενή σχέση που είχαν πάντα ο Scooby-Doo με τον Shaggy. Το «Scoob!» θα είναι μια περιγραφή της πρώτης γνωριμίας τους καθώς και του τρόπου με τον οποίο δημιουργήθηκε όλο το ερευνητικό team που γνωρίσαμε στο παρελθόν. 

Η ταινία προορίζεται για τον Μάιο του 2020, κοντά στις μέρες που η Warner θα ξεκινήσει τη δική της πλατφόρμα. Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ: