Σάντρα, Κέιτ, Έλενα και σία: Νέο τρέιλερ για τη συμμορία των «Ocean's 8» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
7:46
13/4

Σάντρα, Κέιτ, Έλενα και σία: Νέο τρέιλερ για τη συμμορία των «Ocean's 8»

Οι αγαπημένες ηθοποιοί της Αμερικής οργανώνουν αυτό το καλοκαίρι το τέλειο έγκλημα.

Από τον Πάνο Γκένα

Στις 8 Ιουνίου 2018 η θηλυκή αφρόκρεμα του Χόλιγουντ έρχεται να κλέψει λεφτά και εντυπώσεις!

Η Κέιτ Μπλάνσετ («Θλιμμένη Τζάσμιν», «Carol») θα συναντήσει τη συν-οσκαρούχα νικήτρια Σάντρα Μπούλοκ («Μια Σχέση Στοργής», «Gravity») σε μία νέα εκδοχή της «Συμμορίας των 11» (αν και αυτή τη φορά είναι 8) και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Οι Έλενα Μπόναμ Κάρτερ,  Αν Χάθαγουεϊ, Σάρα Πόλσον (που σάρωσε τα βραβεία ερμηνείας πέρσι με το «American Crime Story»), Μίντι Κάλινγκ, η ράπερ, κωμικός, tv persona Awkwafina και η Rihanna θα συμπληρώνουν την ομάδα, απογειώνοντας την ιδέα μιας θηλυκής συμμορίας, που αναμένεται απολαυστική.

«Ναι είμαι η αδερφή του Όσιαν», επιβεβαιώνει η Μπούλοκ. «Ήμουν στη φυλακή για περίπου πέντε χρόνια, αλλά αυτά θα τα μάθετε στην ταινία [...]. Προερχόμαστε από την ίδια οικογένεια και είμαστε και οι δύο πολύ καλοί σε αυτό που κάνουμε, με τον ολότελα δικό μας τρόπο. Όταν βγαίνω λοιπόν, αυτό σημαίνει μία νέα ληστεία... Δεν πρόκειται για reboot, αλλά "κάτι που συμβαίνει το 2017". Δεν είναι καν το πέρασμα της φλόγας. Είναι μία παράλληλη ιστορία, άλλου μέλους της οικογένειας...», συμπληρώνει σε συνέντευξη που έδωσε στο Entertainment Weekly.

Η πρωτότυπη ταινία του 1960 («Ocean’s 11»), είχε φέρει τους Φρανκ Σινάτρα (στο ρόλο του Ντάνι Όσιαν), Ντιν Μάρτιν, Πίτερ Λόφορντ, Τζόι Μπίσοπ και Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ μπροστά στην πρόκληση μιας αδιανόητης ληστείας, παραμονή πρωτοχρονιάς. Στο ίδιο ανδροκρατούμενο μοτίβο, το εξαιρετικά επιτυχημένο και στιλάτο ριμέικ του Στίβεν Σόντερμπεργκ ένωσε γύρω από τον Τζορτζ Κλούνεϊ ένα all-star-cast αποτελούμενο μεταξύ άλλων από τους Μπραντ Πιτ και Ματ Ντέιμον, με στόχο μία μυθική ληστεία σε τρία καζίνο του Λας Βέγκας, ταυτόχρονα.

Ακολούθησαν δύο συνέχειες, όχι εξίσου καλοδεχούμενες, στις οποίες παρά τη χαρακτηριστική παρουσία πρωταγωνιστριών όπως η Τζούλια Ρόμπερτς και η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, οι άρρενες χαρακτήρες διατηρούσαν τη μερίδα του λέοντος στην πλοκή. Όμως όλα όσα ξέραμε μέχρι τώρα γύρω από αυτό το επικερδές κινηματογραφικό franchise πρόκειται να αλλάξουν ριζικά.

Η ιδέα για την ταινία πρέπει να είχε πέσει τουλάχιστον από το φθινόπωρο του 2014, με πρωτεργάτες τον (μακαρίτη πια) βετεράνο παραγωγό Τζέρι Γουάιντραουμπ, τον Σόντερμπεργκ και τον Κλούνεϊ. Ο θάνατος του πρώτου τον Ιούλιο 2016 δεν ανέτρεψε τα αρχικά σχέδια που στο μεταξύ προχώρησαν σημαντικά, με τον Σόντερμπεργκ να προκρίνει για διάδοχό του τον φίλο και συνεργάτη του Ρος, και τον Κλούνεϊ να ρίχνει στο τραπέζι το όνομα της Μπούλοκ. Αυτή δε θα είναι φυσικά η πρώτη φορά που οι Μπούλοκ και Κλούνεϊ, ο οποίος εδώ έχει χρέη παραγωγού, ενώνουν τις δυνάμεις τους. Οι συμπρωταγωνιστές του οσκαρικού «Gravity» διατηρούν άριστες σχέσεις, ενώ έχει ενδιαφέρον πως ο ρόλος που η Αμερικανίδα ηθοποιός ερμηνεύει στο «Our Brand Is Crisis» σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, είχε αρχικά γραφτεί για τον Κλούνεϊ. 

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:

Το καλοκαίρι του 2018, η Ντέμπι Όσιαν (Σάντρα Μπούλοκ) επιχειρεί τη ληστεία του αιώνα στο ετήσιο Met Gala της Νέας Υόρκης, όπου συγκεντρώνονται όλοι οι σταρ του πλανήτη. Πρώτη της αποστολή να συγκεντρώσει την τέλεια ομάδα: Λου (Κέι Μπλάνσετ), Νάιν Μπολ (Ριάνα), Αμίτα (Μίντι Κάλινγκ), Κονστάνς (Awkwafina); Ρόουζ (Έλενα Μπόναμ Κάρτερ), Δάφνη Κλούγκερ (Αν Χάθαγουεϊ) και Τάμι (Σάρα Πόλσον).

Ο Ματ Ντέιμον φημολογείται πως θα πραγματοποιήσει ένα καμεό ως Λάινους Κάλντγουελ, και το καστ συμπληρώνουν οι Τζέιμς Κόρντεν και Ντακότα Φάνινγκ. Κιμ Καρντάσιαν, Αν Γουίντορ, Κέιτι Χολμς θα παρελάσουν επίσης από τον φακό της «Συμμορίας», η οποία αναλαμβάνει σύντομα δράση με τον τον Γκάρι Ρος (των πρώτων «Αγώνων Πείνας») στη σκηνοθετική καρέκλα. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Σάντρα, Κέιτ, Έλενα και σία: Νέο τρέιλερ για τη συμμορία των «Ocean's 8»
  • Σάντρα, Κέιτ, Έλενα και σία: Νέο τρέιλερ για τη συμμορία των «Ocean's 8»