Reunion Τζένιφερ Άνιστον και Άνταμ Σάντλερ για τη «φονική» κωμωδία «Murder Mystery» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:00
22/4

Reunion Τζένιφερ Άνιστον και Άνταμ Σάντλερ για τη «φονική» κωμωδία «Murder Mystery»

Η Τζένιφερ Άνιστον ξανασυναντά τον Άνταμ Σάντλερ οχτώ χρόνια μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στο «Σύζυγος για Ενοικίαση» (Just Go With It, 2011) για μία νέα κωμωδία σε διανομή Netflix.

Από τον Πάνο Γκένα

Το Netflix αποτελεί φιλόξενο σπίτι πρωταγωνιστών που τελευταία δεν τα πάνε και τόσο καλά στη σκοτεινή αίθουσα. Έχοντας προβάλει ήδη αρκετά stand-up σόου του Άνταμ Σάντλερ,η πλατφόρμα βρίσκεται πίσω και από το επόμενο βήμα του ηθοποιού, την ταινία «Murder Mystery». Με ημερομηνία κυκλοφορίας τον Ιούνιο, το «δολοφονικό μυστήριο» επανενώνει τον Σάντλερ με την Τζένιφερ Άνιστον, οχτώ χρόνια μετά τη «Σύζυγο για Ενοικίαση», ταινία που είχε βρεθεί στην κορυφή του box office την εβδομάδα κυκλοφορίας της στην Αμερική.

Στο «Murder Mystery», έναν συνδυασμό κωμωδίας και ιστορίας μυστηρίου, οι Σάντλερ και Άνιστον ταξιδεύουν στην Ευρώπη για διακοπές. Μία τυχαία συνάντηση με έναν άντρα θα τους οδηγήσει στο πολυτελές γιοτ του δισεκατομμυριούχου Μάλκολμ Κουίνς. Μόνο που ο Κουίνς θα βρεθεί δολοφονημένος και το πρωταγωνιστικό ζευγάρι είναι οι βασικοί ύποπτοι.

Μαζί με τους Σάντλερ και Άνιστον συμπρωταγωνιστούν οι Λουκ Έβανς, Τέρενς Σταμπ και Τζέμα Άρτερτον, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Κάιλ Νιούατσεκ («Game Over, Man») σε σενάριο του Τζέιμς Βάντερμπιλτ του φιντσερικού «Zodiac»!