Ριμέικ για τις «48 Ώρες» από τους αδερφούς Σάφντι - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:26
15/12

Ριμέικ για τις «48 Ώρες» από τους αδερφούς Σάφντι

Μετά το «Good Time», τα 2 αδέρφια καταπιάνονται με μια από τις καλύτερες αστυνομικές buddy movies της δεκαετίας του 80.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Οι Μεν και Τζόσουα Σάφντι κατάφεραν να κάνουν μια από τις πιο αμφιλεγόμενες ταινίες της χρονιάς, το «Good Time», που τώρα στο τέλος του 2017 φαίνεται να συγκινεί πολλά διάσημα media του κινηματογραφικού χώρου και εμφανίζεται σε αρκετές δεκάδες με τα καλύτερα της χρονιάς. Όλη αυτή η συζήτηση γύρω από το φιλμ και τις ικανοτητές τους στο είδος της περιπέτειας, φαίνεται πως λειτούργησαν υπέρ τους σε ό,τι αφορά το επόμενό τους βήμα.

Αυτό θα είναι το remake ενός πολυ πετυχημένου franchise από τα 80ς, τις «48 Ώρες» που πρωτοσκηνοθέτησε ο Γουόλτερ Χιλ το 1982 έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Νικ Νόλτε και Έντι Μέρφι. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Paramount ετοιμάζει εδώ και καιρό αυτή την ιδέα και συμφώνησε με τα 2 αδέρφια για να αναλάβουν τη σκηνοθεσία, ενώ παράλληλα θα είναι συμπαραγωγοί και ο Τζόσουα θα συνεισφέρει στη συγγραφή του σεναρίου. 

Θυμίζουμε πως οι «48 Ώρες» ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες εκείνης της χρονιάς και σηματοδότησε το ξεκίνημα στον κινηματογραφικό του, ήδη γνωστού από την τηλεόραση, Έντι Μέρφι. Οκτώ χρόνια αργότερα, το 1990, δημιουργοί και πρωταγωνιστές ξαναβρέθηκαν για «Ακόμη 48 Ώρες», χωρίς να έχουν την επιτυχία της πρώτης ταινίας.