«Relic»: Η πιο τρομακτική ταινία του φετινού Sundance έχει τρέιλερ - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:27
22/5

«Relic»: Η πιο τρομακτική ταινία του φετινού Sundance έχει τρέιλερ

Η Έμιλι Μόρτιμερ και ένα στοιχειωμένο σπίτι στο δάσος υπόσχονται ανατριχίλες αυτό το καλοκαίρι.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Κάθε χρόνο στο Sundance υπάρχει τουλάχιστον μία ταινία τρόμου που φεύγει από τη Γιούτα με τη φήμη πως θα τρομάξει όλο τον πλανήητη τους επόμενους μήνες. Από το πάλαι ποτέ «Blairwitch Project» ως το πρόσφατο «Hereditary», υπάρχουν πολλές περιπτώσεις για τις οποίες άξιζε τελικά η αναμονή - και κάποιες φυσικά για τις οποίες δεν άξιζε. Όπως και να 'χει φέτος τα φώτα στρέφονται στο «Relic».

Το ντεμπούτο της αυστραλογιαπωνέζας Νάταλι Έρικα Τζέιμς με πρωταγωνίστρια την Έμιλι Μόρτιμερ έγινε στο φεστιβάλ τον Ιανουάριο, πριν ο πλανήτης μπει σε καθεστώς καραντίνας, και ετοιμάζεται για διανομή στις ΗΠΑ αυτό τον Ιούλιο από το πάντα ανήσυχο IFC. Την ταινία υποστήριξαν δυο εταιρίες παραγωγής που ανήκουν σε γνωστά ονίματα, η AGBO των αδερφών Ρούσο («Avengers:Endgame») και η Nine Stories του Τζέικ Τζίλενχαλ. 

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η Μόρτιμερ υποδύεται μια γυναίκα που μαζί με την κόρη της επιστρέφουν στο παρατημένο σπίτι που μεγάλωσε με σκοπό να εξιχνιάσουν την εξαφάνιση της δικής της μητέρας. Όταν αυτή επιστρέφει μυστηριωδώς, δε μπορεί να θυμηθεί για πόσο καιρό έλειπε και πού βρίσκονταν και τον αρχικό ενθουσιασμό ακολουθεί ο προβληματισμός και ο τρόμος ότι έχει κυριευτεί από κάποιο πνεύμα. 

Το «Relic» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες και ψηφιακά στις 10 Ιουλίου 2020.