Η Νύφη επιστρέφει; Ο Κουέντιν Ταραντίνο δηλώνει πως έχει μία «ενδιαφέρουσα ιδέα» για το «Kill Bill 3» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:53
11/12

Η Νύφη επιστρέφει; Ο Κουέντιν Ταραντίνο δηλώνει πως έχει μία «ενδιαφέρουσα ιδέα» για το «Kill Bill 3»

Με το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» να συγκεντρώνει υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία και άλλα δυο (τουλάχιστον) σχέδια κατα νου, ο Κουέντιν Ταραντίνο δήλωσε πως μία επιστροφή της Νύφης είναι στα χαρτιά.

Από τον Πάνο Γκένα

Ο Ταραντίνο έχει κάνει σαφές πως αν έγραφε συνέχεια μιας ταινίας του, αυτή θα ήταν για το «Kill Bill». Από την άλλη πριν μερικές εβδομάδες δήλωσε πως θα ασχοληθεί με μία τηλεοπτική σειρά και ένα βιβλίο πριν ξανακάνει ταινία, ενώ έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι η επόμενη κινηματογραφική του εξόρμηση θα είναι και η τελευταία. Μπορεί λοιπόν ο ταραντινικός κύκλος να ολοκληρωθεί με το «Kill Bill 3»;

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη ραδιοφωνική εκπομπή του Άντι Κοέν, λίγο μετά την ανακοίνωση των 5 υποψηφιοτήτων για Χρυσή Σφαίρα του «Κάποτε στο Χόλιγουντ», ο Ταραντίνο αποκάλυψε πως μία συνέχεια του «Kill Bill» είναι «σίγουρα στα χαρτιά» και πως το συζήτησε ήδη με την Ούμα Θέρμαν.

«Χθες το βράδυ είχαμε βγει για δείπνο με την Ούμα Θέρμαν σε ένα πολύ cool ιαπωνικό εστιατόριο. Έχω μία ιδέα για το τι να κάνω με αυτό. Αυτό ήταν το σημαντικό, να υποτάξεις το κόνσεπτ. Τι συνέβη στη Νύφη από τότε; Και τι θέλω να κάνω εγώ; Δεν με ενδιαφέρει μία επιπόλαιη περιπετεια. Δεν αξίζει στον χαρακτήρα. Η Νύφη έχει δώσει μεγάλες και σκληρές μάχες. Τώρα έχω μία ιδέα που μου φαίνεται ενδιαφέρουσα, αλλά δεν θα την κάνω ακόμα. Θα χρειαστεί να περάσουν τουλάχιστον τρία χρόνια. Είναι όμως σίγουρα στα χαρτιά».

Προφανώς και οι παραπάνω δηλώσεις προκάλεσαν την ανυπομονησία των απανταχού θαυμαστών της Νύφης με την κίτρινη φόρμα. To «Kill Bill» άλλωστε συνοψίζει με απολαυστική συμπύκνωση δράσης, χιούμορ και τραγωδίας τις εμμονές του Ταραντίνο.

Αξίζει βέβαια να θυμίσουμε πως πριν από 10 χρόνια, τον Οκτώβριο του 2009 όταν ο Ταραντίνο προωθούσε τους «Μπάσταρδους» είχε δηλώσει πως η Νύφη» θα ξαναδώσει μάχες συμπληρώνοντας πως η συνεργασία του με την Ούμα Θέρμαν χρειάζεται ένα break δεκαετίας! «Αγαπάω πολύ αυτόν το χαρακτήρα και λέω να της δώσω λίγο ακόμα περιθώριο να ζήσει ήρεμα» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, ενώ δεν απέκλειε να δούμε σε αυτό το τρίτο φιλμ την κόρη της Vernita Green να ζητά εκδίκηση.

Μήπως ήρθε όντως το πλήρωμα του χρόνου, ειδικά μετά την αποκατάσταση των σχέσεων Ταραντίνο-Θέρμαν (διαβάστε περισσότερα στα άρθρα Η Ούμα Θέρμαν συγχωρεί τον Ταραντίνο για το επικίνδυνο ατύχημα στα γυρίσματα του «Kill Bill» και Ο Ταραντίνο απαντά σε όσα τον κατηγορεί η Ούμα Θέρμαν για το «Kill Bill»);