Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Πολ Τόμας Άντερσον «Soggy Bottom» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:33
20/11

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Πολ Τόμας Άντερσον «Soggy Bottom»

Ένα νέο που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν διαδικαστικό, μετατρέπεται σε είδηση, καθώς μετά από τρεις δύσκολους μήνες γυρισμάτων εν μέσω πανδημίας, ο Άντερσον μπορεί να προχωρήσει πλέον στο πιο μοναχικό post-production.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Η νέα ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον με τον προσωρινό τίτλο «Soggy Bottom» (μτφ μουσκεμένος, αλλά στην αργκό χρησιμοποιείται με την έννοια της ασωτείας), ξεκίνησε γυρίσματα τον Αύγουστο ολοκληρώνοντας μερικούς ενδιαφέροντες, δημιουργικούς κύκλους. Αρχικά σηματοδοτεί την επιστροφή του Άντερσον στα αγαπημένα του '70s («Ξέφρενες Νύχτες», «Έμφυτο Ελάττωμα»), τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα στο λύκειο του Σαν Φερνάντο Βάλεϊ όπου μεγάλωσε και επιπλέον τον φέρνουν κοντά στον γιο του στενού συνεργάτη του σε πέντε ταινίες (από το «Hard Eight» ως το «Master») Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν. O 17χρονος Κούπερ Χόφμαν, γιος του Φ.Σ.Χόφμαν και της ενδυματολόγου Μίμι Ο'Ντόνελ, θα πραγματοποιήσει το κινηματογραφικό ντεμπούτο του στην ταινία, μαζί με την τραγουδοποιό Αλάνα Χάιμ.

Η ταινία θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2021, με έναν συνολικό προϋπολογισμό περίπου 40 εκ. δολαρίων. Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα λύκειο του Σαν Φερνάντο Βάλεϊ, εκεί όπου ο Άντερσον πέρασε τα νεανικά του χρόνια και γύρισε αργότερα τα «Boogie Nights», «Magnolia» και «Punch Drunk Love», με κεντρικό χαρακτήρα έναν μαθητή λυκείου που δουλεύει παράλληλα στον κινηματογράφο και έχει διαπρέψει στο παρελθόν σε ρόλους παιδιών. Ο  Μπράντλεϊ Κούπερ, φρέσκος μετά την επιτυχία του «A Star is Born», θα αναλάβει τον ρόλο του σκηνοθέτη - μέντορα του παιδιού, για τον οποίο είχαν ακουστεί επίσης και τα ονόματα των Χάρισον Φορντ, Μάικλ Ντάγκλας και Τζορτζ Κλούνεϊ, ενώ ο Μπένι Σαφντί θα δοκιμαστεί στο ρόλο ενός φιλόδοξου πολιτικού της περιοχής. 

Το νέο για το τέλος των γυρισμάτων έδωσε ο βραβευμένος σχεδιαστής κοστουμιών της ταινίας, Μαρκ Μπρίτζες με ένα ποστ στο Instagram το οποίο στη συνέχεια διέγραψε. Δείτε παρακάτω το ποστ καθώς και tweets απο τη διάρκεια των γυρισμάτων 

Προφανώς αναμένουμε.