Παλιοί και νέοι εναντίον δεινοσαύρων! Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Jurassic World: Dominion» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:13
26/2

Παλιοί και νέοι εναντίον δεινοσαύρων! Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Jurassic World: Dominion»

Το επιστημονικό δυναμικό της ταινίας του 1993 συναντά τους νέους ήρωες και όλοι αναλαμβάνουν θέσεις μάχης για το τρίτο «Jurassic World» - που έχει πλέον και τίτλο. Καλά νέα.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

«Το πρόβλημα με την επιστημονική ισχύ που εξαπολύετε εδώ είναι πως δεν πειθαρχήσατε αρκετά στην χρήση και την απόκτησή της».

Μ’ αυτή τη μεγάλη ατάκα ο Δρ. Ίαν Μάλκολμ (Τζεφ Γκόλντμπλαμ) έγινε ένας από τους ωραίους χαρακτήρες του σκεπτόμενου blockbuster των ‘90ς. Τον ξαναείδαμε στον «Χαμένο Κόσμο» και μετά ένα cameo στο προηγούμενο «Jurassic World». Τώρα, μαζί με τους Σαμ Νιλ και την Λόρα («οι γυναίκες θα κληρονομήσουν την Γη») Ντερν, φρέσκια από το πρόσφατο Όσκαρ της, επιστρέφουν όλοι τους σε ρόλους-κλειδιά της νέας ταινίας, δίπλα στους Κρις Πρατ και Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, με τον πρώτο να δηλώνει πρόσφατα πως δε μπορεί να πει πολλά αλλά η ταινία, με τόσους χαρακτήρες από το παρελθόν και το παρόν, θα είναι σαν το «Endgame» με δεινόσαυρους αντί του Thanos. 

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το επιστημονικό δυναμικό εκείνης της ταινίας ξαναβρίσκεται, έκτοτε άλλοι έπαιζαν στο ένα, άλλοι εμφανίζονταν στο άλλο. Στην σκηνοθεσία επιστρέφει ο Κόλιν Τρέβοροου του πρώτου «Jurassic World» (2015), μετά το ευχάριστο διάλειμμα του Μπαγιόνα πάντως, ενώ στην παραγωγή θα είναι φυσικά ο Σπίλμπεργκ κι ο ίδιος ο Τρέβοροου που υπογράφει μαζί με την Έμιλι Κάρμαϊκλ («Pacific Rim») την ταινία που για την ώρα έχει σενάριο που παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Όχι για πολύ…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day one. Hello old friend. #jurassicworlddominion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Dern (@lauradern) στις 4 Αύγ, 2020 στις 12:42 μμ PDT