O Ταραντίνο σκέφτεται να διασκευάσει το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» σε μυθιστόρημα - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
15:00
2/4

O Ταραντίνο σκέφτεται να διασκευάσει το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» σε μυθιστόρημα

Δεν ξέρουμε αν και πότε θα δούμε τη δέκατη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, είναι πολύ πιθανό όμως να δούμε σύντομα ένα βιβλίο του. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

O Κουέντιν Ταραντίνο έχει μιλήσει πολλές φορές για τις προοπτικές που έχει η εξέλιξη του «Κάποτε στο Χόλιγουντ», κυρίως γιατί δέχεται μονίμως ερωτήσεις σχετικές με αυτό. Ζώντας στην εποχή που κάθε original σενάριο οφείλει να επιμηκύνεται σε κάτι μεγαλύτερο από μία ταινία, ο Ταραντίνο απάντησε σε πολλά τους τελευταίους μήνες που αφορούσαν μια μίνι-σειρά στη ζωή του Ρικ Ντάλτον ή ακόμη και την ανάπτυξη της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί ο ήρωας μέσα στο φιλμ. 

Τελευταία πράξη στα όσα υπόσχεται για το μέλλον είναι η μετατροπή της ταινίας σε μυθιστόρημα. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο Ταραντίνο στο Pure Cinema Podcast, την εκπομπή που επιμελούνται συνεργάτες του στο New Beverly Cinema, το σινεμά του οποίου είναι ιδιοκτήτης και φυσικά πλήττεται αυτό τον καιρό έχοντας κατεβάσει ρολά. «Δεν το είχα σκεφτεί μέχρι πρόσφατα, αλλά είναι κάτι που σκέφτομαι πολύ τελευταία, να το ξαναγράψω ως μυθιστόρημα» είπε, προσθέτοντας άλλη μια επιλογή για το υλικό που έχει ήδη φτιάξει. 

Θυμίζουμε πως πέρα από αυτό είχαμε την σοβαρή πιθανότητα ο Ταραντίνο να αναλάβει μια σειρά πέντε ημίωρων επεισοδίων βασισμένη στην....σειρά που πρωταγωνιστούσε ο Ρικ Ντάλτον (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) στο «Κάποτε», δηλαδή το «Bounty Law».