Διπλό χτύπημα της Σία: Νέο άλμπουμ, αλλά και το «Music» με την Κέιτ Χάτσον - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:27
20/11

Διπλό χτύπημα της Σία: Νέο άλμπουμ, αλλά και το «Music» με την Κέιτ Χάτσον

Teaser για το κινηματογραφικό ντεμπούτο της βραβευμένης Αυστραλέζας καλλιτέχνιδας, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να επιφυλάξει διακρίσεις για την επιστροφή της Κέιτ Χάτσον.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Εγχείρημα διαμετρήματος (;) από την 9 φορές υποψήφια για Γκράμι μουσικό: Μαζί με τον καινούργιο δίσκο της, που βγαίνει στις 12 Φεβρουαρίου, λογαριάζεται και η πρεμιέρα του «Music», της ιστορίας μιας πρώην εμπόρου ναρκωτικών, «καθαρή» προσφάτως, που βρίσκεται με την ετεροθαλή αυτιστική αδελφή της και χρειάζεται να την φροντίσει.

Η ζωή της Music όμως (το όχι και τόσο διακριτικό όνομα της αδελφής), με τις ειδικές της ανάγκες, αλλά και τον πλούσιας κατανόησης εσωτερικό κόσμο, θα ανοίξει έναν καινούργιο δρόμο στην Zu (Χάτσον), με την βοήθεια της εμπειρίας ενός γείτονα (Λέσλι Όντομ Τζρ.). Το teaser που ακολουθεί, εξαιρώντας την (γλυκιά, λόγω εποχής) αμετροέπεια του «a ciinematic experience from Sia», έχει αυτή την ειδικά αύρα της οσκαρικής φιλοδοξίας, τουλάχιστον σε ότι αφορά της 41χρονη Χάτσον που τα τελευταία χρόνια όχι μόνο έχει χάσει την πρωταγωνιστική της πορεία, αλλά δεν φαίνεται καν να πολυασχολείται. Εδώ πάντως θυμίζει γιατί κάποτε τα στοιχήματα έμπαιναν όλα υπέρ της - κι ας έχασαν τελικά.

Στον ρόλο της αυτιστικής αδελφής θα βρίσκεται η Μάντι Ζίγκλερ, που είναι και στο «West Side Story» του Σπίλμπεργκ. Το σενάριο υπογράφουν Σία και Ντάλας Κλέιτον, η Σία θα είναι και στην παραγωγή, ενώ η ταινία σχεδιάζεται για τον Φεβρουάριο σε επιλεγμένες IMAX αίθουσες.