Τρέιλερ «Miss Americana»: Η νεα εποχή της Τέιλορ Σουίφτ αποκαλύπτεται σε Sundance και Netflix - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
17:04
23/1

Τρέιλερ «Miss Americana»: Η νεα εποχή της Τέιλορ Σουίφτ αποκαλύπτεται σε Sundance και Netflix

Λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του στο αμερικανικό φεστιβάλ, ένα ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τη στροφή στην καριέρα της γνωστής τραγουδίστριας. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

«Είμαι πολύ πολύ καλά τώρα που δεν νοιώθω πια φιμωμένη» λέει μια από τις πιο πετυχημένες παρουσίες της σύγχρονης pop, η Τέιλορ Σουίφτ στο ντοκιμαντέρ του Netflix που βάζει την κάμερα στα παρασκήνια της ως τώρα πορείας της. Ο τίτλος του προέρχεται από το τραγούδι που βρίσκεται στο album της Σουίφτ «Lover» και στο σύνολό του αναλύει μια περίοδο αλλαγής για το αντικείμενό του, τη μετατροπή δηλαδή της τραγουδίστριας από κάτι που έμοιαζε με προϊόν των δισκογραφικών εταιριών σε μια σοβαρότερη παρουσία στον χώρο της pop. 

Tο τρέιλερ αφήνει την ίδια να μιλήσει στην περισσότερη ώρα του, δείγμα του ότι κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο σύνολο του ντοκιμαντέρ το οποίο σκηνοθετεί η εξαιρετική Λάνα Γουίλσον («After Tiller», «The Departure»). «Το μόνο που άκουγα από τα στελέχη των δισκογραφικών ήταν πως ένα καλό κορίτσι δεν επιβάλλει τη γνώμη της στους άλλους. Ένα καλό κορίτσι γελά, χαιρετά και λέει ευχαριστώ. Έγινα το άτομο που οι άλλοι ήθελαν να γίνω», λέει η Σουίφτ σε ένα σημείο. 

Το «Miss Americana» θα ανέβει στις 31 Ιανουαρίου στο Netflix, ενώ κάνει απόψε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Sundance. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.