Η Warner βάζει τα θρυλικά Looney Tunes σε νέες περιπέτειες μέσα στο 2019 - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:14
13/6

Η Warner βάζει τα θρυλικά Looney Tunes σε νέες περιπέτειες μέσα στο 2019

«That’s Not All, Folks!» λέει η εταιρία που επενδύει ξανά στον Μπαγκς Μπάνι και την παρέα του, με τον τρόπο που την πρωτογνωρίσαμε, μέσω μικρών ιστοριών δηλαδή. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Τα Looney Tunes μεγάλωσαν γενιές παιδιών και στη χώρα μας, μέσα από τις συνεχείς προβολές των ιστοριών του Μπαγκς Μπάνι και της παρέας του, πρώτα από την ΕΡΤ και στη συνέχεια από την ιδιωτική τηλεόραση. Πέρα από το αστείρευτο ταλέντο των δημιουργών της σειράς για τη Warner, οι ήρωες έμπλεκαν σε περιπέτειες που σπάνια ξεπερνούσαν τα δέκα λεπτά, ενώ και όσες μεγάλου μήκους ταινίες παρουσίαστηκαν αργότερα, ήταν συνήθως μια ένωση προηγούμενων μικρότερων. 

Τα Looney Tunes λοιπόν, χωρίς να έχουν πάψει να είναι δημοφιλή, ξέμειναν κάποια στιγμή από νέο υλικό, με τη Warner να μην έχει καταφέρει να βρει μια ισορροπία ανάμεσα στην διαχείριση των κλασικών ιστοριών και τη μορφή που θα είχαν οι νεοτέρες, φτιάχνοντας ταινίες μεγάλου μήκους που χάθηκαν μέσα στα χρόνια. Τώρα, με ανακοίνωσή της, η εταιρία φαίνεται να ξανακάνει μια μεγάλη επένδυση στην παρέα των Μπαγκς Μπάνι, Ντάφι Ντακ, Πόρκι Πιγκ και άλλων, καθώς μέσα στο 2019 σχεδιάζει την κυκλοφορία καινούριου υλικού, με τη μορφή που αγαπήθηκε και το παλιότερο, δηλαδή μικρές πεντάλεπτες ιστορίες, γεμάτες δημιουργικές ιδέες και χιούμορ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, τα νέα Looney Tunes Cartoons θα αποτελούνται από υλικό συνολικής διάρκειας 1000 λεπτών, χωρισμένο σε μικρές ταινίες, το οποίο θα διανεμηθεί σε όλες τις οθόνες - θα είναι διαθέσιμο σε κινητά αλλά και σε ψηφιακές τηλεοπτικές πλατφόρμες. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τα δίκτυα που θα προβάλουν το νέο υλικό και εμείς ελπίζουμε η κίνηση αυτή να ανανεώσει το ενδιαφέρον του κοινού για τους συγκεκριμένους χαρακτήρες που στο παρελθόν πρωταγωνίστησαν σε αριστουργήματα για το χώρο του animation. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Η Warner βάζει τα θρυλικά Looney Tunes σε νέες περιπέτειες μέσα στο 2019
  • Η Warner βάζει τα θρυλικά Looney Tunes σε νέες περιπέτειες μέσα στο 2019