Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο λέει ιστορικό «ναι» και προστίθεται στο καστ του «Don't Look Up» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
14:22
2/6

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο λέει ιστορικό «ναι» και προστίθεται στο καστ του «Don't Look Up»

Η κωμωδία του Άνταμ ΜακΚέι, που ξεκινά σύντομα και εκτός απροόπτου γυρίσματα, γίνεται για λογαριασμό του Netflix και περιλαμβάνει ένα...μετεωρικό καστ.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Ο Λεοάρντο Ντι Κάπριο αποδεικνύει εδώ και σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα πως είναι ένας εξαιρετικά εκλεκτικός ηθοποιός, ακριβοθώρητος σε γενικές γραμμές, που παρά τα αναπόφευκτα στραβοπατήματα ποντάρει στην απόσταση μεταξύ των σχεδίων, την φιλοδοξία του εγχειρήματος, το όνομα του σκηνοθέτη, τους συνεργάτες. 

Καθώς λοιπόν το πολυδιαφημισμένο του εγχείρημα, εκ νέου με τον Μάρτιν Σκορσέζε, «Killers of the Flower Moon», που θα τον ενώσει ξανά και με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, κόλλησε επί μακρόν στο ότι ο Σκορσέζε χρειάζεται καμμιά 200αριά εκατομμύρια για να κάνει ένα γουέστερν (τελικά η Apple προσέτρεξε), ο ηθοποιός φλέρταρε με την ιδέα της κωμωδίας. Και το «σχέδιο ΜακΚέι» για το Netflix μοιάζει υπερβολικά ελκυστικό για να το απορρίψεις: Στο «Don't Look Up», βλέπεις, πνέει ήδη ένας ευεργετικός τυφώνας ταλέντου.

Μετρήστε: Τζένιφερ Λόρενς επικεφαλής, Κέιτ Μπλάνσετ, Μέριλ Στριπ, Τζόνα Χιλ, Τιμοτέ Σαλαμέ και Χιμές Πατέλ είναι ήδη on board, σε ένα διαστρικό καστ για την ιστορία δύο επιστημόνων που ανακαλύπτουν ότι ένας μετεωρίτης πρόκειται να συγκρουστεί με τη Γη, αλλά κανείς δεν τους πιστεύει. Οι δύο επιστήμονες θα είναι οι Λόρενς και Ντι Κάπριο.

Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν στις 19 Νοεμβρίου στην Βοστώνη, με τον ΜακΚέι να βρίσκεται και στην παραγωγή. Αναμένεται, εύλογα, λόγω επιτελείου, αλλά ακόμα πιο πολύ για την πιθανότητα να δώσει ένα φιλί ζωής στο είδος της κωμωδίας που είναι στο στόχαστρο του...μετεωρίτη το τελευταίο διάστημα.