Τάικα Γουαϊτίτι καλεί Τζουντ Λο για τη νέα σατιρική σειρά «The Auteur» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:55
17/2

Τάικα Γουαϊτίτι καλεί Τζουντ Λο για τη νέα σατιρική σειρά «The Auteur»

Το «The Auteur», που πιθανόν θα συστεγάσει τους δύο καλλιτέχνες στο Showtime, θα είναι μια σάτιρα στοχεύουσα στο Χόλιγουντ και τους εκκεντρικούς δημιουργούς του.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Με τον Τζουντ Λο να χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης εδώ και πολλά χρόνια και τον Τάικα Γουαϊτίτι να είναι ο άνθρωπος που τόλμησε (και κατάφερε) να κάνει ανθρωποκεντρική παρωδία, σάτιρα και συγκινητικό δράμα με θέμα του Ναζί και τον τρόμο τους (συν το Όσκαρ, συν την επιτυχία του σε ό,τι έχει πιάσει από indie έως...Marvel), το «The Auteur» έχει τα εχέγγυα της μεγάλης προσδοκίας.

Βέβαια μέχρι στιγμής οι πληροφορίες είναι περιορισμένες, καθώς και οι ελπίδες  να το δούμε σύντομα ελάχιστες. Ο Τζουντ Λο είναι στα επόμενα «Φανταστικά Ζώα», ο Γουαϊτίτι έχει ένα ακόμα Θορ να παραδώσει («Love & Thunder»), οπότε για να φτάσουμε σε φάση παραγωγής θα περάσει ένα κάποιο διάστημα.

Την σειρά πάντως θα γράψει ο Μαορί Ταΐκα με τον Πίτερ Γουόρεν, με τον πρώτο να υπογράφει τουλάχιστον το πιλοτικό επεισόδιο, ενώ Γουαϊτίτι και Λο, που θα υποδύεται έναν...auteur που προσπαθεί να γυρίσει ταινία, θα αναλάβουν και την παραγωγή. Αναμένεται σαν ζεστό ψωμάκι, μακάρι να υλοποιηθεί.