Καλ Ντρόγκο, Aquaman... Άι Βασίλης! Ο Τζέισον Μομόα έφερε τις γιορτές νωρίτερα στο Saturday Night Live - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
16:20
10/12

Καλ Ντρόγκο, Aquaman... Άι Βασίλης! Ο Τζέισον Μομόα έφερε τις γιορτές νωρίτερα στο Saturday Night Live

Λιγο πριν κολυμπήσει ως «Aquaman», ο Τζέισον Μομόα κολύμπησε στα βαθιά ως οικοδεσπότης του SNL.

Από τον Πάνο Γκένα

Στο πλαίσιο της προώθησης της νέας σόλο ταινίας «Aquaman», ο Τζέισον Μομόα έκανε το ντεμπούτο του στο SNL και τα πήγε περίφημα.

Από τον εισαγωγικό του μονόλογο (και την αναφορά στη γυναίκα του Λίζα Μπονέ, τη γοητευτική Epiphany του «Δαιμονισμένου Άγγελου», πράγμα που τον κάνει πατριό της Ζόι Κράβιτς!), την επιστροφή του Καλ Ντρόγκο σε ένα πάνελ νεκρών του «Game of Thrones» που δεν είναι καθόλου φειδωλό σε spoilers, μέχρι το γιορτινό Ξωτικό και το έξτρα Πνεύμα των Χριστουγέννων που επισκέπτεται τον Εμπενίζερ Σκρουτζ έτοιμο για στριπτίζ, ο Μομόα φάνηκε να το διασκεδάζει και να αυτοσαρκάζεται για τις ανάγκες του πρόσφατου επεισοδίου Saturday Night Live.

To «Aquaman» αποτελεί το μεγάλο φετινό στοίχημα της DC και πρόκειται να κυκλοφορήσει λίγες μόνο μέρες μετά τη δημοσίευση του πρόσφατου τρέιλερ του «Avengers: Endgame» της αντίπαλης Marvel. Κι ενώ οι «Εκδικητές» στην τέταρτη, κοινή τους περιπέτεια σημείωσαν ρεκορ προβολών στο YouTube (289 εκατομμύρια views σε μία μέρα), ο «Aquaman» έρχεται στις αίθουσες για να μας δείξει «πόσα ψάρια πιάνει».

Το εντυπωσιακό καστ του «Aquaman» περιλαμβάνει εκτός του Μομόα, τη βραβευμένη με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν στο ρόλο της Βασίλισας Ατλάνα, τον Ντολφ Λούντγκρεν ως Βασιλιά Νηρέα, την Άμπερ Χερντ ως Μίρα, ενώ ο Γουίλεμ Νταφό είναι ο επιστήμονας, συμβουλάτορας του Aquaman, Dr. Vulko, ο Γιάχια Αμπντούλ-Ματίν ΙΙ, πρωταγωνιστής του τηλεοπτικού «The Get Down» του Μπαζ Λούρμαν, ο «κακός» Μπλακ Μάντα και ο Πάτρικ Γουίλσον, ο σατανικός ετεροθαλής αδερφός του Aquaman, Ορμ.

Δείτε τα βίντεο του Τζέισον Μομόα στο SNL, και ετοιμαστείτε για κολύμπι. Το «Aquaman» κυκλοφορεί στις αίθουσες 13 Δεκεμβρίου από την Tanweer.