Τρέιλερ: Η Τζέιν Φόντα ξεδιπλώνει τη (συναρπαστική) ζωή της σε 5 πράξεις στο ομώνυμο ντοκιμαντέρ - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:02
21/8

Τρέιλερ: Η Τζέιν Φόντα ξεδιπλώνει τη (συναρπαστική) ζωή της σε 5 πράξεις στο ομώνυμο ντοκιμαντέρ

Πρώτο τρέιλερ του «Jane Fonda in Five Acts» που προβάλλεται στο αμερικανικό δίκτυο τον επόμενο μήνα.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

«Αυτό είναι το ξεκίνημα της τελευταίας μου πράξης. Για να προχωρήσω, θα πρέπει να θυμηθώ από πού ήρθα» λέει η Τζέιν Φόντα σε voice-over, παρουσιάζοντας το ντοκιμαντέρ που συνοψίζει τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής και της καριέρας της. Γνωστή σήμερα για τη σειρά με τη Λίλυ Τόμλιν «Grace and Frankie», και έχοντας πατήσει πια τα 80, η Φόντα θυμάται το παρελθόν της σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του HBO από την δημιουργό του «Spielberg», Σούζαν Λέισι.

Το «Jane Fonda in Five Acts» ξαναβλέπει τη Φόντα ως κόρη του Χένρι Φόντα, όπως ξεκίνησε τη καριέρα της, ως ακτιβίστρια κατά του πολέμου στο Βιετνάμ, ως φεμινίστρια, ως σύζυγο του Τεντ Τέρνερ και ως διάσημη σταρ βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής. Αντλώντας υλικό από συνεντεύξεις διάρκειας 21 ωρών, το ντοκιμαντέρ αφήνει τη Φόντα να μιλήσει ανοιχτά για προσωπικές της ιστορίες, όπως τη σχέση με τον πατέρα της, την αυτοκτονία της μητέρας της και τους 3 γάμους της.

Το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα στο Sundance τον Ιανουάριο, παίρνοντας πολύ καλές κριτικές, και θα προβληθεί από το αμερικανικό δίκτυο HBO στις 24 Σεπτεμβρίου. Δείτε παρακάτω το πρώτο του τρέιλερ: