12:44
18/7

Τρέιλερ «Hustlers»: Η Τζένιφερ Λόπεζ κάνει pole dancing και παίρνει εκδίκηση

Αστέρες της μουσικής και του σινεμά ενώνονται για τη μεταφορά μιας αληθινής ιστορίας με στρίπερς που δρουν ως μοντέρνοι Ρομπέν των Δασών. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Από τις ταινίες που όπως σοφά έγραψαν αρκετά αμερικανικά μέσα, θα κυριαρχήσουν στην ψηφιακή τσιχλόφουσκα με μια στρατιά από memes και gifs για κάθε χρήση, χωρίς να σημαίνει όμως ότι αυτή η σύνδεση με το κοινό θα αποφέρει πολλά εισιτήρια, το «Hustlers» έδωσε χθες στη δημοσιότητα το πρώτο του τρέιλερ, που και μόνο ότι διαθέτει μια σειρά από διασημότητες να υποδύονται στρίπερς, έφτανε να τραβήξει την προσοχή. 

Τζένιφερ Λόπεζ, Κόνστανς Γου, Τζούλια Στάιλς, Κίκι Πάλμερ, Λίλι Ράινχαρτ και Lizzo και Cardi B, μια ένωση δηλαδή σινεμά, τηλεόρασης και μουσικής συνθέτουν μια ομάδα από χορεύτριες που αποφασίζουν να εκδικηθούν αυτούς που τις εκμεταλλεύονται εδώ και χρόνια. Το «Hustler» βασίζεται σε αληθινή ιστορία η οποία δημοσιεύτηκε στο New York Magazine με τίτλο «The Hustlers at Scores» και σύμφωνα με αυτή πρόκειται για μια υπόθεση μοντέρνων «Ρομπεν των Δασών» που κλέβουν αποκλειστικά από πλούσιους και αηδιαστικούς άντρες. 

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ. Η ταινία κυκλοφορεί στις ΗΠΑ στις 13 Σεπτεμβρίου.