Hocus Pocus! Επιστρέφουν άραγε οι Τρεις Μάγισσες; - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:15
20/10

Hocus Pocus! Επιστρέφουν άραγε οι Τρεις Μάγισσες;

Δεκαετίες οι φανς ζητούν μια συνέχεια στην feelgood αποκριάτικη ταινία του 1993 με την Μπέτι Μίντλερ και την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, τώρα υπάρχει μια εξέλιξη που ίσως σημάνει ώρα να πάρουμε τα σκουπόξυλα. Με την καλή έννοια.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Ο Οκτώβριος είναι μήνας Halloween και οι θιασώτες του, εκτός του να βλέπουν horror λυσσωδώς, θα έχουν και μια ευθυμότερη έκπληξη. Οι τρεις πρωταγωνίστριες της ταινίας του 1993 μαζεύονται ξανά για ένα virtual γεγονός με τίτλο «Αναζητώντας τις Αδελφές Σάντερσον: To Hocus Pocus αναλαμβάνει το Halloween». Ο σκοπός είναι η στήριξη της οργάνωσης της Μπέτι Μίντλερ, New York Restoration Project.

H οργάνωση φυτεύει δέντρα, αναπλάθει χώρους, πάρκα και φτιάχνει κήπους σε όλη την Νέα Υόρκη. Τώρα θα το κάνει με έμπνευση τα θέματα και τις εικόνες της ταινίας του Κένι Ορτέγκα. Η Μίντλερ, μαζί με την Τζέσικα Πάρκερ και την Κάθι Νάτζιμι, θα έχουν κοντά τους την Ελβίρα την Κυρία του Σκότους, και μια πλειάδα συμμετεχόντων της κλάσεως των Γκλεν Κλόουζ, Μπίλι Κρίσταλ, Τζέιμι Λι Κέρτις, Τζένιφερ Χάτσον, Μάρτιν Σορτ, Μέριλ Στριπ και πολλών άλλων, δίνοντας έναν άερα '80ς νοσταλγίας, μιας επανόδου της παλιάς σειράς -και της ευφορίας που κουβαλά μαζί της- σε μια εποχή δεν θα έλεγες ανάλογα φωτεινή.

Τώρα αν αυτό θα σημάνει και κάτι παραπάνω από ένα...one night stand και ίσως μια ταινία στα σκαριά δεν το ξέρει κανείς. Οπωσδήποτε, επιτυχία του εγχειρήματος συνιστά..όρο διαπραγμάτευσης. Όπως και να έχει το πράγμα, η εκδήλωση θα συμβεί στις 30 Οκτωβρίου και μετά βγαίνουν οι μάσκες και βλέπουμε τις πραγματικές προθέσεις.