«Hereditary»: Η ταινία τρόμου της χρονιάς έχει και ανάλογα τρέιλερ! - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:53
11/5

«Hereditary»: Η ταινία τρόμου της χρονιάς έχει και ανάλογα τρέιλερ!

Κάτι ανάμεσα στο «Μωρό της Ρόζμαρι» και το «Wicker Man», αυτό είναι το φιλμ που τρόμαξε περισσότερο τους θεατές του φετινού Sundance. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Η δαιμόνια εταιρεία διανομής A24 κυκλοφόρησε ένα νέο promo για την ταινία-έκπληξη της χρονιάς «Hereditary» με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας. Το βίντεο με βασική πρωταγωνίστρια την Τόνι Κολέτ μπορεί να μην ενδείκνυται για ευχές, είναι όμως το πλέον κατάλληλο για... ανατριχίλες!

Το πρώτο τρέιλερ του «Hereditary» είχε κυκλοφορήσει στο τέλος του Ιανουαρίου και φανταστείτε πως όσοι έχουν δει την ταινία θεωρούν πως παρά το επιτυχημένο μοντάζ και την ένταση των σκηνών, συνοψίζει ελάχιστα την παράνοια και τη φρίκη! Το επόμενο προκάλεσε πάλι θαυμασμό αλλά και πολλές απορίες για το τί μπορεί να συμβαίνει στον κόσμο αυτής της ταινίας. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Στο φεστιβάλ του Sundance πρωτοπαρουσιάζονται εκτός διαγωνιστικού ταινίες που αναμένεται να συζητηθούν πολύ, μέσα στους επόμενους μήνες. Ειδικά στο είδος του τρόμου, οι Midnight προβολές του φεστιβάλ πάντα βγάζουν διαμαντάκια που οδηγούν ανυποψίαστους θεατές (οι οποίοι δε γνωρίζουν σχεδόν τίποτα για την ταινία) σε κραυγές. 

Η ταινία που τρόμαξε με διαφορά τον περισσότερο κόσμο φέτος, ήταν το «Hereditary» ενός νέου σκηνοθέτη, του Άρι Άστερ, που είχε την τύχη να συνεργαστεί με 2 σπουδαίους ηθοποιούς της γενιάς τους, τον Γκάμπριελ Μπερν και την Τόνι Κολέτ, που κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ταινία ανήκει ήδη στο οπλοστάσιο της περίφημης A24, εταιρίας διανομής στις ΗΠΑ που ειδικεύεται σε «εκτός ορίων» τίτλους, έχοντας βγάλει και πετυχημένα horror στο παρελθόν όπως το «The Witch» και το «Green Room».

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του φιλμ, όλα ξεκινούν μετά τον θάνατο της μητέρας της οικογένειας Γκρέιαμ, κάτι που φέρνει την κόρη της μπροστά σε μια σειρά ανακαλύψεων για την κληρονομιά που κουβαλά το όνομά τους. Οι πρώτες κριτικές μιλούν για κάτι ανάμεσα στο «Μωρό της Ρόζμαρι» και το «Wicker Man», ενώ δεν έλειψαν τα tweets που μιλούν για «σφίξιμο» των θεατών και για κραυγές του κοινού που συναγωνίζονταν αυτές της ταινίας. 

Δείτε παρακάτω τα τρέιλερ, την πρωτότυπη αφίσα, αλλά και τις πρώτες αντιδράσεις των κριτικών, για έναν τίτλο που αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ το καλοκαίρι. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου 2018.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • «Hereditary»: Η ταινία τρόμου της χρονιάς έχει και ανάλογα τρέιλερ!
  • «Hereditary»: Η ταινία τρόμου της χρονιάς έχει και ανάλογα τρέιλερ!