Ο Χένρι Κάβιλ αναμένεται να επιστρέψει ως Superman αλλά όχι για αμιγώς δική του ταινία - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:52
28/5

Ο Χένρι Κάβιλ αναμένεται να επιστρέψει ως Superman αλλά όχι για αμιγώς δική του ταινία

Το Snyder Cut του «Justice League» πιθανότατα θα ξαναντύσει τον Κάβιλ με τη στολή του υπερανθρώπου, όμως παράλληλα δείχνει και το μέλλον του ήρωα, που έχει χώρο πλέον μόνο ως guest σε ταινίες άλλων. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Η πρόσφατη ιστορία του περίφημου Snyder Cut και της κυκλοφορίας του από το HBO μετά από λαϊκή απαίτηση, μπέρδεψε λίγο τα πράγματα σχετικά με τον προγραμματισμό των ταινιών της DC. Σε προ κορονοϊού νέα, η Warner επένδυε πλέον σε έναν ολόφρεσκο και διαφορετικό Batman όπως και στις συνέχειες δύο πολύ πετυχημένων ταινιών τα τελευταία χρόνια, της «Wonder Woman» και του «Aquaman», αφήνοντας πίσω τον κλασικότερό της ίσως ήρωα, τον Superman, παρά τις δημόσιες πιέσεις του Χένρι Κάβιλ ότι θα ήθελε να υποδυθεί ξανά τον χαρακτήρα. 

Με τη δημιουργία του «Justice League» αλα Σνάιντερ, ο Κάβιλ μάλλον θα ξαναβάλει την κόκκινη κάπα και αυτός θα είναι πιθανόατα ο κανόνας για τον ηθοποιό και τον ήρωα στα επόμενα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, η Warner έχει εκτός σχεδίων οποιαδήποτε ταινία με επίκεντρο τον γνωστό υπεράνθρωπο και θέλει να τον χρησιμοποιήσει μόνο σε ensemble δουλειές με όλους τους ήρωες ή σε ταινίες που επικεντρώνονται σε κάποιον από τους υπόλοιπους - όχι πάντως στον «Batman» του Ματ Ριβς, όπου δεν υπάρχει χώρος για τον Superman. 

Μιλώντας με αντίστοιχους όρους, ο Superman στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC θα γίνει κάτι σαν τον Hulk στον αντίστοιχο της Marvel, που τον βλέπουμε συχνά στο MCU τα τελευταία χρόνια, όχι όμως σε ταινία που αφορά τον ίδιο. Η αρχή θα γίνει λογικά με το Snyder Cut του «Justice League», το οποίο θα τιζάρει μόνιμα πλέον ο Σνάιντερ, όπως έκανε χθες στο Twitter, βάζοντας τη φωτογραφία του Darkseid, του villain που προτίθεται να χρησιμοποιήσει στην δική του έκδοχή της ταινίας. 

Ο λόγος για τον οποίο είναι μάλλον απίθανο να δούμε τον Superman νωρίτερα είναι γιατί τα «Wonder Woman 1984» και «Suicide Squad» έχουν ολοκληρώσει προ πολλού τα γυρίσματά τους, οπότε πέρα από το νέο «Justice League», ο Κάβιλ μπορεί να «υποβιβαστεί» ως guest στις ιστορίες των Shazam, Black Adam και Aquaman. Δύσκολοι καιροί για τον κάποτε ανίκητο (εντός και εκτός οθόνης) υπερήρωα.