Θεραπεία, απομόνωση και ραπ: Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον ξεπερνούν τον κορονοϊό - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:56
24/3

Θεραπεία, απομόνωση και ραπ: Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον ξεπερνούν τον κορονοϊό

Εγκλωβισμένοι στην Αυστραλία, οι Χανκς και Γουίλσον ζητούν από τους ακόλουθούς τους να παραμείνουν σπίτι και ραπάρουν. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Από τους πρώτους διάσημους του πλανήτη που ανακοίνωσαν πως βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό αλλά και παρακίνησαν το κοινό να μείνει στο σπίτι, οι Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον βλέπουν την κατάσταση της υγείας τους να καλυτερεύει. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από όσα έγραψε ο Χανκς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ως ένα update της κατάστασης του ζεύγους.

«Γεια σας φίλοι. Πέρασαν 2 εβδομάδες μετά τα πρώτα συμπτώματα και νιώθουμε καλύτερα. Αυτό συμβαίνει όταν μένεις αποκλεισμένος: δεν δίνεις τον ιό σε κάποιον άλλο και δε κολλάς από άλλον. Κοινη λογική, σωστά; Μπορεί να πάρει καιρό, αλλά αν προσέχουμε και βοηθάμε ο ένας τον άλλο, όλο αυτό θα περάσει. Θα τα καταφέρουμε» ήταν το μήνυμα το Χανκς. 

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Αυστραλία για την προετοιμασία της κινηματογραφικής βιογραφίας του Έλβις Πρίσλεϊ σε σκηνοθεσία Μπαζ Λούρμαν (ο Χανκς υποδύεται τον μάνατζερ του Πρίσλεϊ, Τομ Πάρκερ). Η ταινία δεν είχε ξεκινήσει ακόμα γυρίσματα, αλλά βρίσκονταν στο στάδιο προ-παραγωγής.​

Όλα αυτά την ίδια ώρα που η Ρίτα Γουίλσον άρχισε να...ραπάρει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

See it to believe it

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on Mar 21, 2020 at 11:31pm PDT