Βιβλικές εικόνες στο τελικό τρέιλερ του «Godzilla: King of the Monsters» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
7:16
24/4

Βιβλικές εικόνες στο τελικό τρέιλερ του «Godzilla: King of the Monsters»

Ο Godzilla έρχεται αντιμέτωπος με άλλα μυθικά τέρατα στην ταινία που θα τον οδηγήσει στην επόμενη περιπέτειά του, απεναντι στον King Kong.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Το τελικό τρέιλερ του «Godzilla: King of the Monsters», 5 εβδομάδες πριν την κυκλοφορία της ταινίας, ολοκλήρωσε χθες μια διαφορετική προσέγγιση ω προς την παρουσίαση στο κοινό μιας ταινίας καταστροφής. Ξεκινωντας από το πρώτο teaser, πέρυσι το καλοκαίρι, που υπό τους ήχους του Κλοντ Ντεμπισί τότε και την ενισχυμένη παρουσία της Μίλι Μπόμπι Μπράουν προσπάθησε να οργανώσει ρυθμικά τον διαφαινόμενο θόρυβο, το φιλμ που ακολουθεί το «Godzilla» του 2014 και είναι μέρος της προσπάθειας που κάνει η Legendary μαζί με τη Warner να φτιάξουν το δικό τους MonsterVerse, καθώς παράλληλα γυρίζονται και οι περιπέτειες του Kong που εύλογα στο μέλλον θα ενωθούν με αυτές των τεράτων της ιαπωνικής παράδοσης. 

Στο «Godzilla: King of the Monsters» ακολουθούμε τις προσπάθειες της Monarch, μιας κρυφής ζωολογικής ομάδας που παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη και τη δράση μυθικών πλασμάτων που ζουν στο βυθό της θάλασσας. Ανάμεσα σε αυτά, είναι ο Godzilla που θα επιστρατευτεί και πάλι υπέρ της ανθρωπότητας, καθώς θα αντιμετωπίσει τέρατα όπως τους Mothra, Rodan αλλά και την απόλυτη νέμεσή του, τον τρικέφαλο βασιλιά Ghidorah. Οι μάχες του θα παίξουν θεμελιώδη ρόλο στην ισορροπία του πλανήτη και το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης. 

Οι Βέρα Φαρμίγκα, Μίλι Μπόμπι Μπράουν και Κάιλ Τσάντλερ πρωταγωνιστούν έχοντας δίπλα τους, τους Κεν Γουατανάμπι, Σάλι Χόκινς, Μπράντλεϊ Γουίτφορντ, Τόμας Μίντλντιτς και Ζανγκ Ζιγί. Η σκηνοθεσία είναι του Μάικλ Ντάουερτι («Trick 'r Treat», «Krampus»).

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ. Η ταινία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 30 Μαΐου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Βιβλικές εικόνες στο τελικό τρέιλερ του «Godzilla: King of the Monsters»
  • Βιβλικές εικόνες στο τελικό τρέιλερ του «Godzilla: King of the Monsters»
  • Βιβλικές εικόνες στο τελικό τρέιλερ του «Godzilla: King of the Monsters»