Τρέιλερ «Ghostbusters: Afterlife»: Αναζητώντας τους θρύλους των '80s - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
17:53
9/12

Τρέιλερ «Ghostbusters: Afterlife»: Αναζητώντας τους θρύλους των '80s

Πρώτες εικόνες από τη νέα εποχή στο franchise του «Ghostbusters», που θυμίζει πολύ «Stranger Things» ποντάροντας στον παράγοντα νοσταλγία. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Όταν η Sony κάλεσε τον Τζέισον Ράιτμαν να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του σκηνοθετώντας μια συνέχεια του «Ghostbusters» βασισμένη στα 2 πρώτα φιλμ, όλοι μαζί σκέφτονταν το ενδεχόμενο ενός reunion του βασικού καστ, κάτι αναμενόμενο από τη στιγμή που τα τελευταία χρόνια η '80s νοσταλγία χτυπά κόκκινο. Λίγο αργότερα ήρθαν οι επιβεβαιώσεις. Πρώτη το έκανε η Σιγκούρνι Γουίβερ, λίγο μετά μπήκαν οι Νταν Ακρόιντ και Έρνι Χάντσον για να πουν το ναι και ο μόνος που είχε απομείνει ήταν ο Μπιλ Μάρεϊ, μέχρι που επιβαιβαιώθηκε και η δική του παρουσία, έτσι το reunion θα είναι όσο πιο πλήρες είναι εφικτό, καθώς αποκλείονται οι παρουσίες του Ρικ Μοράνις (που έχει εγκαταλείψει την ηθοποιία) και του Χάρολντ Ράμις που δεν βρίσκεται στη ζωή. 

Το νέο «Ghostbusters» μαθαίνουμε σήμερα πως θα έχει τον συνολικό τίτλο «Ghostbusters: Afterlife» και διαδραματίζεται στο σήμερα, θα είναι συνέχεια αυτής του 1989 αγνοώντας εντελώς το φιλμ του 2016 και πρωταγωνιστές θα είναι τέσσερις έφηβοι οι οποίοι βρίσκουν κάπου στη μέση του πουθενά κάποια αντικείμενα που δε μπορούν να καταλάβουν τί ακριβώς είναι. Τους εξηγεί όμως ο αειθαλής Πολ Ραντ ότι ανήκουν σε μια ομάδα θρύλων που στα '80s έσωσαν τη Νέα Υόρκη από τα φαντάσματα. Και εκεί αρχίζει η αναζήτησή τους - και οι απορίες.

Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν λίγα λεπτά, η θρυλική ομάδα των Ghostbusters δεν εμφανίζεται, πέρα από ένα βίντεο αρχείου όπου διακρίνονται οι μορφές τους. Αντιθέτως, τα παιδιά και το απομονωμένο τοπίο πρωταγωνιστούν, δίνοντας μιας ξεκάθαρη αίσθηση «Stranger Things» στο όλο εγχείρημα και οι συνδετικοί κρίκοι με το παρελθόν ειναι (ως τώρα τουλάχιστον) τα αντικείμενα.   

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε. Τα υπόλοιπα τον Ιούλιο - ή νωρίτερα σε ένα μεγαλύτερο τρέιλερ.