Wonder Women! Η Γκαλ Γκαντότ θα υποδυθεί τη Χέντι Λαμάρ σε βιογραφική σειρά της Apple TV+ - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
15:38
29/5

Wonder Women! Η Γκαλ Γκαντότ θα υποδυθεί τη Χέντι Λαμάρ σε βιογραφική σειρά της Apple TV+

Με προσωρινό τίτλο το όνομα της θρυλικής ηθοποιού και εφευρέτριας, η σειρά μετακομίζει στην Apple μετά από δυο χρόνια άκαρπων προσπαθειών του Showtime. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Το νέο για την πιθανότητα της «Wonder Woman» Γκαλ Γκαντότ να υποδυθεί μια Wonder Woman μιας άλλης εποχής δεν είναι καινούργιο. Η προετοιμασία μιας βιογραφικής σειράς για τη Χέντι Λαμάρ αιωρείται εδώ και μια διετία τουλάχιστον, όταν και πρωτακούστηκε το όνομα της Γκαλ Γκαντότ για πιθανή πρωταγωνίστρια. Η σειρά αναπτύχθηκε για λογαριασμό του Showtime, το οποίο όμως για διάφορους λόγους δεν έδινε ως τώρα το πράσινο φως για την έναρξη γυρισμάτων. Μέχρι που μπήκε στο παιχνίδι η Apple. 

Το διαρκώς αναπτυσσόμενο τηλεοπτικό κομμάτι του τεχνολογικού γίγαντα πήρε το project υπό την ομπρέλα του, αγοράζοντας τα δικαιώματα για μίνι σειρά 8 επεισοδίων. H Γκαντότ πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα αναλάβει και την παραγωγή μαζί με την Σάρα Τριμ («House of Cards»). Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σειρά θα εξετάζει μια μεγάλη χρονική περίοδο, περίπου 30 χρόνων, από τα προπολεμικά χρόνια στη Βιέννη ως την ακμή και την παρακμή στο Χόλιγουντ, τους πολλούς γάμους και την πατέντα που έφτιαξε για χάρη του αμερικανικού στρατου΄και από την οποία δεν ωφελήθηκε ποτέ οικονομικά. 

Η σειρά θα ξεκινήσει γυρίσματα όταν υπάρξει εντολή για επανεκκίνηση των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών γενικότερα. Περισσότερα για τη μυθική ζωή της Χέντι Λαμάρ μπορείτε να δείτε στο ντοκιμαντέρ «Bobmshell» που προβάλλεται στη χώρα μας από το Cinobo.