Τρέιλερ «The Personal History of David Copperfield»: Οι κωμικές αποχρώσεις ενός αριστουργήματος - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:31
7/10

Τρέιλερ «The Personal History of David Copperfield»: Οι κωμικές αποχρώσεις ενός αριστουργήματος

Το κλασικό μυθιστόρημα του Ντίκενς παραλαμβάνεται από έναν μετρ της σύγχρονης κωμωδίας με σκοπό να αξιοποιήσει στο έπακρο τις σατιρικές αναφορές του.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Από τους καλύτερους εκφραστές της πολιτικής σάτιρας στην Αγγλία, ο Αρμάντο Ιανούτσι («The Thick of It», «Veep») αναμετριέται με το κλασικό μυθιστόρημα του Ντίκενς, «Ντέιβιντ Κόπερφιλντ», με σκοπό να εστιάσει ακόμη περισσότερο στην κωμική πλευρά του. Με τίτλο «The Personal History of David Copperfield» και πρωταγωνιστή τον Ντεβ Πατέλ («Slumdog Millionaire»), ο Ιανούτσι διευθύνει μια πολύ φιλόδοξη παραγωγή με δυνατό καστ. 

Συγκεκριμένα, οι Μπεν Γουίσοου, Τίλντα Σουίντον, Χιου Λόρι και Πίτερ Καπάλντι υπόσχονται να μεταδώσουν λίγο από το  εξωφρενικό χιούμορ του δημιουργού, που φεύγει έξω από τους γνωστούς στενούς διαδρόμους πολιτικών γραφείων, δίνοντας και τη δική του αύρα στη βικτωριανή εποχή, πέρα από την εξαιρετική δουλειά που είχε κάνει ο Ντίκενς κριτικάροντας την εποχή του. 

Με την αυγή της νέας χρονιάς, τον Ιανουάριο  του 2020, έρχεται η βρετανική πρεμιέρα. Δείτε παρακάτω τρέιλερ και αφίσα.