Τα smartphones επαναστατούν! Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Connected» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:41
4/3

Τα smartphones επαναστατούν! Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Connected»

Με παραγωγούς τους Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ («The LEGO Movie», «Spider-Man: Into the Spider-Verse»), το φιλόδοξο νέο animation της Sony βάζει στο προσκήνιο τις φοβίες μας για τη νέα τεχνολογία.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Η οικογένεια Μίτσελ έχει αρκετούς λόγους νια γιορτάζει και ο τελευταίος από αυτός είναι η αποδοχή της έφηβης κόρης από καλό πανεπιστήμιο. Οι γονείς λοιπόν αποφασίζουν να κάνουν όλοι μαζί ένα ταξίδι στη φύση με την ελπίδα πως θα αφήσουν στην άκρη τα κινητά τους τηλέφωνα που τους αποξενώνουν καθημερινά και θα περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί. Αυτό που δεν ξέρουν όμως είναι πως όσο πλησιάζουν στο δάσος, η πόλη τους (και ο πολιτισμός γενικότερα) καταρρέει καθώς οι ηλεκτρονικές συσκευές έγιναν εξυπνότερες από εμάς και αποφάσισαν να επαναστατήσουν.

Αυτά συμβαίνουν στο «Connected» (ελληνικός τίτλος «Ping,Ping Συνδεθήκαμε»), την καινούργια animated ταινία της Sony που ελπιζει πως μετά την επιτυχία που είχε το «Spider-Man: Into the Spider-Verse», το οποίο κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, να πετύχει κάτι παρόμοιο. Η ταινία είχε αρχικά τον τίτλο «The Mitchells vs. the Machines» όμως προτιμήθηκε κάτι μικρότερο, ενώ οι Μάικ Ριάντα και Τζεφ Ρόου (συνδημιουργοί της animated σειράς «Gravity Falls») ανέλαβαν το σενάριο, με τον πρώτο να σκηνοθετεί παράλληλα. Άμπι Τζέικομπσον, Ντάνι ΜακΜπράιντ και Μάγια Ρούντολφ δανείζουν τις φωνές τους στα μέλη της οικογένειας. Πίσω από την παραγωγή βρίσκεται το δημιουργικό δίδυμο των Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ, που τους γνωρίσαμε στο «The LEGO Movie», ένω είχαν βάλει και το χεράκι τους στο «Spider-Verse».

Το «Connected» θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 18 Σεπτεμβρίου. 

Το υποτιτλισμένο τρέιλερ της ταινίας

Το μεταγλωττισμένο τρέιλερ της ταινίας