«Σ όπως ΣΙΝΕΜΑ»: Το περιοδικό των Νυχτών Πρεμιέρας κυκλοφόρησε! - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
14:56
26/9

«Σ όπως ΣΙΝΕΜΑ»: Το περιοδικό των Νυχτών Πρεμιέρας κυκλοφόρησε!

Νομίζατε πως θα σας αφήναμε χωρίς έντυπο; Το δεύτερο τεύχος του Σ έφτασε και διανέμεται δωρεάν στις κινηματογραφικές αίθουσες του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας!

Το δεύτερο τεύχος του περιοδικού Σ κυκλοφορεί ήδη στις αίθουσες Δαναός, Ιντεάλ, Άστορ, Odeon Όπερα και είναι γεμάτο Νύχτες Πρεμιέρας και ΣΙΝΕΜΑ!

Περιεχόμενα τεύχους:

24 +1 ΚΡΥΦΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΝΥΧΤΩΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
Η ομάδα προγράμματος του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας επιλέγει τις ταινίες που πρέπει να δείτε οπωσδήποτε στο φετινό φεστιβάλ!

A SPIKE LEE JOINT
Λίγες μέρες πριν κερδίσει το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο φετινό Φεστιβάλ Καννών, ο Σπάικ Λι χάρισε στον Λουκά Κατσίκα μια απολαυστική και λεκτικά φορτισμένη συζήτηση με αφορμή το πολυσυζητημένο «BlacKkKlansman».

ΛΑΡΣ ΦΟΝ ΤΡΙΕΡ
Μετά το σάλο που δημιούργησε στο κοινό των Καννών με το «Σπίτι που Έχτισε ο Τζακ», ο Δανός σκηνοθέτης μιλά αποκλειστικά στο Σ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ) ΤΟΥ ΙΝΓΚΜΑΡ ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ
Για τέσσερις μέρες, ο Λουκάς Κατσίκας φιλοξενήθηκε στο θρυλικό νησάκι Φόρε, εκεί όπου έζησε και παρέμεινε μέχρι το τέλος του ο μέγιστος Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, και ήταν ο πρώτος Έλληνας επισκέπτης στον οποίο επιτράπηκε η είσοδος στο σπίτι του σκηνοθέτη και στον ιδιωτικό κινηματογράφο του. Ακολουθούν εντυπώσεις και φωτογραφίες από το μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

Η ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤ ΜΙΤΣΑΜ
Οι Νύχτες Πρεμιέρας προβάλλουν το ντοκιμαντέρ «Τα Καλά Κορίτσια δεν Μένουν για Πρωινό» και το Σ, αποτίνει ελάχιστο φόρο τιμής στον θρυλικό ηθοποιό.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΙΚΟΣ
Με αφορμή την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στη σκηνοθεσία με το «Σ' Αυτή τη Χώρα Κανείς δεν Ήξερε να Κλαίει» και την πλήρη ρετροσπεκτίβα του στις 24ες Νύχτες Πρεμιέρας, ο Γιώργος Πανουσόπουλος σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξή του.

ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΙΑΝ ΜΑΚ ΚΕΛΕΝ
Μία αποκλειστική συνέντευξη με ένα από τα ελάχιστα εν ζωή ιερά τέρατα της υποκριτικής με αφορμή την προβολή του εξομολογητικού «Ίαν Μακ Κέλεν: Ρόλος Ζωής».

ΟΙ 30 ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ
Αυτά είναι τα υποχρεωτικά ραντεβού μιας κινηματογραφικής σεζόν που αναμένεται συναρπαστική!

To Σ διανέμεται δωρεάν στους χώρους του Φεστιβάλ (αίθουσες και Γραφείο Τύπου)
μέχρι εξαντλήσεως των τευχών.