Το CineDoc συνεχίζεται τον Νοέμβριο με τις προβολές της ταινίας «Σάζι - Το Κλειδί της Εμπιστοσύνης» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
15:30
12/11

Το CineDoc συνεχίζεται τον Νοέμβριο με τις προβολές της ταινίας «Σάζι - Το Κλειδί της Εμπιστοσύνης»

Αυτό τον Οκτώβριο, το CineDoc έχει επιστρέψει για τα καλά στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αθήνας και πέντε ακόμα ελληνικών πόλεων (Θεσσαλονίκη, Βόλος, Πάτρα, Αμαλιάδα & Καλαμάτα) με ένα συναρπαστικό πρόγραμμα 15 ταινιών.

Για το 2019-20, το CineDoc προτείνει νέες ταινίες κάθε μήνα προβάλλοντας στις αίθουσες βραβευμένα ντοκιμαντέρ αλλά και ταινίες μυθοπλασίας για παιδιά και νέους. Τον Νοέμβριο θα μας ταξιδέψει μελωδικά με την ταινία «Σάζι - Το κλειδί της εμπιστοσύνης» του Stephan Talneau.

Σάζι - Το κλειδί της εμπιστοσύνης, Stephan Talneau
92' | 2018 | Γαλλία, Γερμανία

Από το Βερολίνο ως το Ιράν, η ταλαντούχα μουσικός και τραγουδίστρια Petra Nachtmanova αναζητά τι είναι αυτό που συνδέει Ανατολή και Δύση, κάνοντας πάντα την ίδια ερώτηση: "Θα μου μάθετε ένα τραγούδι που μπορώ να πάρω μαζί μου;". Στην πλάτη της, η Petra κουβαλάει ένα μυστηριώδες και μυθικό όργανο που ανοίγει πόρτες και καρδιές: το σάζι.

Με την υποστήριξη του Institut Français d'Athènes - Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών

Προβολές της ταινίας

- Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, 20.00 στο Institut Français d'Athènes - Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών// Μετά την προβολή θα ακολουθήσει Q&A με τον σκηνοθέτη Stephan Talneau
- Σάββατο 16 Νοεμβρίου, 16.00 στον κινηματογράφο Danaos Cinema
- Κυριακή 17 Νοεμβρίου, 16.00 στον κινηματογράφο Danaos Cinema
- Κυριακή 24 Νοεμβρίου, 16.00 στον κινηματογράφο Ααβόρα

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα: https://www.cinedoc.gr/ & κατάλογος ΕΔΩ
Τιμές εισιτηρίων: 6 ευρώ / 3 ευρώ φοιτητικό (ισχύει μόνο για τις προβολές του Γαλλικού Ινστιτούτου)

Tαινίες του CineDoc διαθέσιμες και στο https://vimeo.com/channels/cinedoc