Η Disney τιμά τον Τσάντγουικ Μπόουζμαν αλλάζοντας το σήμα της Marvel στο «Black Panther» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:33
30/11

Η Disney τιμά τον Τσάντγουικ Μπόουζμαν αλλάζοντας το σήμα της Marvel στο «Black Panther»

Την Κυριακή, ημέρα που ο Μπόουζμαν θα γίνονταν 44 ετών, το Disney+ απότισε έναν μικρό φόρο τιμής στη μνήμη του. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Disney, Μπογκ Άιγκερ, ανέβασε ένα tweet το Σάββατο στο οποίο ανέφερε ότι οι fans του «Black Panther» θα έβλεπαν κάτι διαφορετικό στο ξεκίνημα της ταινίας, όπως αυτή προβάλλεται στο  Disney+. «Ένας μικρός φόρος τιμής για κάποιον που ήταν πάντα κοντά στις καρδιές μας» εκλεινε το tweet, αναφερόμενο στον Τσάντγουικ Μπόουζμαν, τον πρωταγωνιστή της ταινίας που πέθανε τον περασμένο Αύγουστο και χθες θα έκλεινε τα 44 του χρόνια αν ήταν ακόμη μαζί μας. 

Η έκπληξη που αναφέρθηκε ήταν μια επανασχεδίαση του logo της Marvel, του οποίου τα γράμματα γέμισαν με εικόνες του Μπόουζμαν, σκηνές του από τις 3 ταινίες των «Avengers» που έχει παίξει αλλά και ατάκες από τις ταινίες αυτές, σε ένα animation που ολοκληρώνεται με τον γνωστό χαιρετισμό Wakanda Forever.

Θυμίζουμε πως το στούντιο έχει ξεκινήσει αυτό τον καιρό τις διαδικασίες ώστε το καλοκαίρι του 2021 να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Black Panther 2», χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιες κατευθύνσεις θα πάρει το σενάριο της ταινίας. 

Δείτε παρακάτω το όμορφο tribute στον Μπόουζμαν.