Η Marvel ξεκινά να σχεδιάζει το «Captain Marvel 2» με τη σεναριογράφο του «Wandavision» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:32
23/1

Η Marvel ξεκινά να σχεδιάζει το «Captain Marvel 2» με τη σεναριογράφο του «Wandavision»

H Μπρι Λάρσον και η ηρωίδα της θα επιστρέψουν το 2022 σε μια περιπέτεια που θα διαδραματίζεται στο παρόν, αφήνοντας πίσω τα '90s.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Η Κάρολ Ντέινβερς θα ταξιδέψει στο χρόνο για νέες περιπέτειες και η Μπρι Λάρσον θα ξαναβάλει τη στολή της Captain Marvel καθώς το στούντιο ξεκινά σιγά σιγά τις προετοιμασίες για το σίκουελ. Αυτό δεν είχε παρουσιαστεί επίσημα όταν η Marvel ανακοίνωνε την τέταρτη φάση του MCU, ένα σύμπλεγμα ταινιών και σειρών για τη διετία 2020-2021, καθώς η εταιρία αναζητά ημερομηνία μέσα στο 2022. Παρά τη μη ανακοίνωση ως τώρα, η είδηση του σίκουελ κάθε άλλο παρά έκπληξη είναι μετά τις τρελές εισπράξεις που έφερε η πρώτη ταινία αν και σε αυτό βοήθησε η σύνδεσή της με τους «Avengers».

Η Marvel Studios ήρθε σε συμφωνία με τη σεναριογράφο Μέγκαν ΜακΝτόνελ που πήρε το πρώτο της credit για τη σειρά «Wandavision» η οποία θα προβληθεί μέσα στο 2020 και φαίνεται πως η δουλειά της άρεσε στους ανθρώπους του στούντιο. Η ΜακΝτόνελ δύσκολα πάντως θα βγάλει όλη την ταινία μόνη της, καθώς στο πρώτο φιλμ υπήρχαν 6 συνολικά σεναριακά credits, ανάμεσά τους και του σκηνοθετικού διδύμου Άννα Μπόντεν και Ράιαν Φλεκ. Οι τελευταίοι δεν θα επιστρέψουν για τη σκηνοθεσία της συνέχειας, με το στούντιο να ψάχνει για γυναίκα σκηνοθέτη σύμφωνα με το ρεπορταζ του Hollywood Reporter. 

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η ταινία θα διαδραματίζεται στο σήμερα, σε αντίθεση με το πρώτο και που συνέβαινε στα '90s.