Και αν ο Superman ήθελε να μας καταστρέψει; Νέο τρέιλερ για το «BrightBurn» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:03
8/3

Και αν ο Superman ήθελε να μας καταστρέψει; Νέο τρέιλερ για το «BrightBurn»

Μια φιλόδοξη παραγωγή του Τζέιμς Γκαν («Φύλακες του Διαστήματος»), που πήγε πίσω λόγω της ιστορίας με την απόλυσή του από την Disney, αλλάζει τον μύθο του Superman σε κάτι πιο σκοτεινό. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Το «BrightBurn» είναι μια ταινία που κανονικά θα είχαμε ήδη δει αν δεν προέκυπτε η περιπέτεια που είχε αυτό το καλοκαίρι με τη Disney ο παραγωγός του, Τζέιμς Γκαν. Ο ίδιος μάλιστα είχε ανεβάσει ένα tweet ως teaser για ενδεχόμενο τρέιλερ της ταινίας στην Comic Con του Σαν Ντιέγκο όπου θα συμμετείχε σε πάνελ. Αυτό ακυρώθηκε κακήν κακώς, όταν 2 μέρες πριν η Disney ανακοίνωσε την απόλυση του σκηνοθέτη των 2 «Guardians of the Galaxy» από την εταιρία, λόγω μιας σειράς απο προσβλητικά tweets που είχε κάνει πριν μια δεκαετία και επανήλθαν στην επιφάνεια.

Το τελειωμένο τότε «BrightBurn» έμεινε στον πάγο, όμως η Sony θέλησε απλά να καθυστερήσει την κυκλοφορία του και όχι να την αναβάλλει οριστικά. Σκηνοθετημένο από τον Ντέιβιντ Γιαροβέσκι, επί χρόνια συνεργάτη του Γκαν, το φιλμ μοιάζει με μια σκοτεινή παραλλαγή της ιστορίας του «Superman». Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι αγροτών ακούει μια έκρηξη και βρίσκει στο κτήμα του ένα μωρό, πιστεύοντας ότι σε αυτούς για κάποιο ανώτερο λόγο. Μεγαλώνοντας, το παιδί δυσκολεύεται να κολλήσει με το περιβάλλον του αλλά και να διαχειριστεί τις υπεράνθρωπες δυνάμεις που έχει. Ο εθισμός του με ένα σχέδιο που ζωγραφίζει συνεχώς αποκαλύπτει τη θέλησή του να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις που έχει για κακό, σκορπώντας τον πανικό.

Στην ταινία, ο Γκαν συναντα την Ελίζαμπεθ Μπανκς, χρόνια μετά τη συνεργασία τους στο καλτ φιλμ τρόμου «Slither», ενώ μαζί της παίζουν οι Ντέιβιν Ντένμαν και Ματ Τζόουνς. Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε αυτό το σαββατοκύριακο. Η ταινία θα βγει στη χώρας μας στις 23 Μαΐου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Και αν ο Superman ήθελε να μας καταστρέψει; Νέο τρέιλερ για το «BrightBurn»
  • Και αν ο Superman ήθελε να μας καταστρέψει; Νέο τρέιλερ για το «BrightBurn»