Μπράιαν Κράνστον και Άαρον Πολ προμηνύουν σύντομα reunion «Breaking Bad»; - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:43
26/6

Μπράιαν Κράνστον και Άαρον Πολ προμηνύουν σύντομα reunion «Breaking Bad»;

Μία φωτογραφία με δυο γαϊδούρια(!) που ανέβασαν από κοινού οι πρωταγωνιστές του «Breaking Bad» έγινε viral και φούντωσε τις συζητήσεις για το περιεχόμενο της επερχόμενης ταινίας που εμπνέεται από τη σειρά. Μέχρι να ξεδιαλύνουν τα πράγματα, προτείνουμε γαϊδουρινή υπομονή!

Από τον Πάνο Γκένα

To «Breaking Bad» (2008-2013), μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές της τελευταίας 15ετίας έγινε εθισμός κι έκανε πολλά ζευγάρια μάτια να κολλήσουν μπροστά στη μικρή οθόνη με την αμφιλεγόμενη ιστορία του καθηγητή Γουόλτερ Γουάιτ που εξελίσσεται σε βαποράκι. Και μπορεί το φινάλε της σειράς να μην αφήνει πολλές «ανοιχτές τρύπες» για νέα αφηγηματικά μονοπάτια, το σίγουρο είναι πως ο παραγωγός και σεναριογράφος Βινς Γκίλιγκαν βρήκε τον τρόπο να «μαγειρέψει» ένα σενάριο που εμπνέεται από τη σειρά.

Η κρυπτική σύνοψη του πρότζεκτ με προσωρινό τίτιλο «Greenbrier» αναφέρει πως θέμα της είναι η απαγωγή ενός άντρα και η πορεία του προς την ελευθερία. Λέτε η ταινία να σχετίζεται με την απαγωγή του Πίκμαν στο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου με τίτλο «Ozymandias»;

Χθες οι πρωταγωνιστές του «Breaking Bad» Μπράιαν Κράνστον και Άαρον Πολ ανέβασαν ταυτόχρονα στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο tweeter μία φωτογραφία που απεικονίζει δυο γαϊδούρια συνοδευόμενη από τη λέξη soon (σύντομα). Πρόκειται για μία ένδειξη πως οι δυο τους θα συμμετέχουν στην ταινία ή θα ξανασυναντηθούν στη σειρά «Better Call Saul» που γυρίζεται αυτό το διάστημα; Ή μήπως τίποτα από τα δυο, κι απλά διασκεδάζουν με τις προσδοκίες των θαυμαστών τους;

 

Πριν τρεις μήνες ο Άαρον Πολ, καλεσμένος στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Sun Valley, δήλωσε σε σχετική ερώτηση πως «Δεν έχω ακούσει λοιπόν κάτι για την ταινία "Breaking Bad", αλλά αν υπάρχει κάτι τέτοιο και πρόκειται να συμβεί θα μου άρεσε πολύ να είμαι μέρος της. [σ.τ.σ. ακολουθεί spoiler] Στην περίπτωση που δεν το έχετε μάθει από τη σειρά, ο Γουόλτερ πεθαίνει, οπότε πρέπει να πρωταγωνιστεί ο Τζέσι», πρόσθεσε.

Ο Γκίλιγκαν έχει αποδείξει με την παραγωγή της πρίκουελ σειράς «Better Call Saul» πως γνωρίζει τον τρόπο να εκμεταλλεύεται άριστα το σύμπαν του «Bad» και μέχρι να έχουμε νεότερα για το αν η ταινία (που προορίζεται για ταυτόχρονη προβολή σε AMC και Netflix)  είναι πρίκουελ, σίκουελ ή κάτι ενδιάμεσο, οι κάτοικοι του Αλμπουκέρκι ας έχουν τα μάτια τους ανοιχτά μήπως και πετύχουν τον Μπράιαν Κράνστον ή/και τον Άαρον Πολ στα μέρη τους.