Δίψα για Όσκαρ και... αίμα; Ο Μαχερσάλα Άλι μοιράζεται νέα εικόνα του «Blade» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:55
19/5

Δίψα για Όσκαρ και... αίμα; Ο Μαχερσάλα Άλι μοιράζεται νέα εικόνα του «Blade»

Ξεχάστε τον Γουέσλεϊ Σνάιπς. Ο «Blade» επιστρέφει και γίνεται επίσημο μέλος του MCU.

Από τον Πάνο Γκένα

Ο βραβευμένος με δυο Όσκαρ Β' Αντρικού ρόλου για τα «Moonlight» και «Πράσινο Βιβλίο» Μαχερσάλα Άλι θα είναι ο νέος Blade, είδηση που αποτέλεσε το φινάλε των ανακοινώσεων και τη μεγαλύτερη έκπληξη που επιφύλασσε η Marvel στο Comic-Con 2019 του Σαν Ντιέγκο.

Δημιουργία των Μαρβ Γούλφμαν και Τζιν Κόλαν, ο Blade πρωτοεμφανίστηκε το 1973 στο «The Tomb of Dracula» και σύντομα απέκτησε δική του σειρά κόμικ. Κινηματογραφικά μας απασχόλησε το 1998 με την ομώνυμη ταινία «Blade» (στα ελληνικά είχε κυκλοφορήσει ως «Σκοτεινή Δύναμη») σε σκηνοθεσία Στίβεν Νόρινγκτον και πρωταγωνιστή τον Γουέσλεϊ Σνάιπς (με ένα πολύ δυνατό σάουντρακ), το 2002 με το «Blade II» σε σκηνοθεσία Γκιγιέρμο ντελ Τόρο και το 2004 με το « Blade: Trinity» του Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ, σεναριογράφου του «Σκοτεινού Ιπότη» και του «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης». 

Ο αρκετά δημοφιλής, ταλαντούχος Μαχερσάλα Άλι, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και στον τρίτο κύκλο «True Detective» είναι σίγουρα μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα για τον ρόλο του υβρίδιου ανθρώπου-βαμπίρ Blade και ταυτόχρονα μία κίνηση της Marvel να συμπεριλάβει στο κινηματογραφικό της σύμπαν ακόμη έναν αναγνωρίσιμο, βραβευμένο ηθοποιό. Πέρα από τους βασικούς ήρωές της αναλογιστείτε πόσοι ηθοποιοί έχουν βρεθεί στα κινηματογραφικά καρέ του MCU, δανείζοντας λίγο από το ειδικό βάρους τους εδώ και 12 χρόνια (Κέιτ Μπλάνσετ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Μισέλ Φάιφερ, Μαντς Μίκελσεν, Τίλντα Σουίντον, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Νάταλι Πόρτμαν, Μάικλ Ντάγκλας για να αναφέρουμε ενδεικτικά μερικούς).

Ο Πρόεδρος των Marvel Studios Κέβιν Φάιγκι, ο οποίος ανέπτυξε το προηγούμενο καλοκαίρι όλη τη Φάση 4 της εταιρείας, δεν διευκρίνησε αν το νέο «Blade» θα αποτελεί κομμάτι της ή θα μας απασχολήσει στο μέλλον (Φάση 5).

Αντίθετα, ο Μαχερσάλα Άλι πριν μερικές ώρες μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το πρώτο σχέδιο του Blade, αυξάνοντας την ανυπομονησία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

•⚔️ •

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mahershala Ali (@mahershalaali) στις 15 Μάι, 2020 στις 8:10 μμ PDT