«Black Mirror»: Ξεχωριστά τρέιλερ και συνόψεις για τα 3 επεισόδια του πέμπτου κύκλου - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:41
22/5

«Black Mirror»: Ξεχωριστά τρέιλερ και συνόψεις για τα 3 επεισόδια του πέμπτου κύκλου

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τίτλους, ξεχωριστά τρέιλερ και συνόψεις για τις τρεις νέες ιστορίες της δημοφιλούς σειράς.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

«Is this a bad time? You seem distracted». 

Με αυτό το tweet ξύπνησαν πριν λίγες μέρες οι χιλιάδες ακόλουθοι του «Black Mirror» που έσπαγε τη σιγή πολλών μηνών και προετοίμαζε το κοινό για μια ανακοίνωση εντός λίγων ωρών. Όντως αυτό συνέβη, με το Netflix να ανακοινώνει πως ο πέμπτος κύκλος της σειράς θα αποτελείται από 3 επεισόδια, δίνοντας ένα τρέιλερ που περιείχε σκηνές και από τα 3, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρεις για το περιεχόμενό τους.  Αυτό το έκανε χθες, με μια λεπτομερή ανακοίνωση που περιέχει όσα πρέπει να ξέρομε πριν δούμε τα επεισόδια στις 5 Ιουνίου. 

Ο 5ος κύκλος είχε ουσιαστικά ως πρόλογο το «Bandersnatch», το επεισόδιο-πείραμα που προβλήθηκε τον Δεκέμβριο με τον θεατή να κάνει επιλογές μέσα στο επεισόδιο καθορίζοντας την κατάληξή του. Τώρα, η σειρά επιστρέφει στην προ-Netflix φόρμα, καθώς ο κύκλος θα έχει μόλις 3 επεισόδια, όσα είχε και όταν ξεκίνησε στο βρετανικό Channel 4 πριν χρόνια. 

Δείτε παρακάτω τα ξεχωριστά τρέιλερ και τις συνόψεις των επεισοδίων 

«Smithereens»

Ο Άντριου Σκοτ («Sherlock») έχει το ρόλο ενός οδηγού ταξί που γίνεται το πρόσωπο της ημέρας όταν απαγάγει έναν πελάτη σε μια ιστορία που φαίνεται πως εμπνέεται από τη συνεχώς αυξανόμενη χρήση εφαρμογών όπως το Uber και το Lyft. Οι πράξεις του οδηγού εδώ φαίνεται πως επηρεάζονται απο την ίδια την εφαρμογή, μέσω φωνητικών μηνυμάτων που περνά στο μυαλό του ένας μυστηριώδης χαρακτήρας (τον υποδύεται ο Τόφερ Γκρέις).

«Rachel, Jack and Ashley Too»

Μια έφηβη προσπαθεί να έρθει πιο κοντά στην αγαπημένη της pop star αγοράζοντας μια ψηφιακή κούκλα που έχει σχεδιαστεί με βάση αυτή, μόνο που η αγορά αυτή ξεκινά να της δημιουργεί προβλήματα. Η Μάιλι Σάιρους παίζει το ρόλο της pop star, που πίσω από τη λάμψη της κάμερας ζει μια πολύ διαφορετική ζωή. 

«Striking Vipers»

Στο πιο κρυπτικό από τα 3 τρέιλερ, δυο φίλοι από το κολέγιο ξανασυναντιούνται μετά από χρόνια, πυροδοτώντας μια σειρά από γεγονότα που θα αλλάξουν τις ζωές τους. Ο Άντονι Μακί πρωταγωνιστεί στο επεισόδιο που πιθανά να σχολιάζει τον εθισμό στα video games, καθώς στο πρώτο τρέιλερ της σειράς υπήρχαν σκηνές που δείχνουν τους ήρωες του επεισοδίου να μετατρέπονται σε χαρακτήρες beat 'em up παιχνιδιού.

Το Netflix θα ανεβάσει τα επεισόδια στην πλατφόρμά του στις 5 Ιουνίου.